Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

1-48 / 265

265 tuotetta

1-48 / 265

265 tuotetta

Trimmerit

Oletko kyllästynyt hankaliin puutarhatöihin? Trimmerillä siistit todella nopeasti ja vaivattomasti esimerkiksi pensaiden alustat, nurmikon reunat ja jyrkät rinteet, joiden leikkaaminen ruohonleikkurilla voi olla hyvinkin työlästä. Trimmerit tuovat helpotusta raskaisiin puutarhatöihin, sillä enää sinun ei tarvitse kyykkiä maassa puutarhasaksien kanssa, vaan hoidat hankalat alueet kätevästi trimmerillä. Netraudan valikoimasta löydät useita erilaisia trimmereitä, jotka tilaat helposti netistä joko kotiin tai postitoimipaikkaan kuljetettuina. Älä enää murehdi raskaita ja aikaa vieviä puutarhatöitä, vaan tilaa oma trimmerisi jo tänään!

Huippulaadukkaat trimmerit puutarhaasi

Laadukkaasta valikoimastamme löydät nopeasti tarpeisiisi sopivan trimmerin, sillä meillä on tarjolla useita eri merkkisiä trimmereitä sekä niihin sopivia tarvikkeita ja lisäosia. Puutarhatöiden tekeminen on usein raskasta ja vie tuntikausia aikaa, etenkin jos puutarha on hyvin suuri. Jokaisesta puutarhasta löytyy taatusti myös paikkoja, kuten pensaiden alustoja ja kukkapenkkien rajoja, joiden leikkaaminen perinteisellä ruohonleikkurilla on hyvin vaikeaa. Trimmerillä näiden paikkojen siistiminen onnistuu kuitenkin todella kätevästi, eikä sinun tarvitse enää pelätä, että tuhoat vahingossa koko kukkapenkin. Trimmerit tekevät puutarhan hoitamisesta helpompaa ja kevyempää, sillä enää sinun ei tarvitse kyykistellä maassa, vaan voit siistiä hankalat alueet mahdollisimman ergonomisessa asennossa. Puutarhan siistinä pitämisen ei siis tarvitse viedä kaikkea vapaa-aikaasi, vaan trimmerillä hoidat pihasi kuntoon nopeasti.

Huippumateriaaleista valmistetut trimmerit

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat trimmerit, joiden avulla puutarhan siistiminen käy käden käänteessä. Ja mikä parasta, et joudu rasittamaan itseäsi liikaa. Onko pihasi pieni vai suuri? Sopivan trimmerin valinnassa kannattaa ottaa huomioon etenkin trimmerin materiaali, teho, akun kesto, laitteen paino, leikkuuleveys, leikkuunopeuden säätö ja siiman vaihtamisen helppous. Valikoimaamme tutustumalla löydät varmasti omaan pihaasi parhaiten sopivan laitteen. Trimmerien lisäksi löydät meiltä myös muut tarpeelliset ja laadukkaat pihakoneet. Valikoimaamme kuuluvat myös monenlaiset kotona tarvittavat sähkötyökalut. Älä siis enää mieti, vaan tilaa omat laitteesi puutarhan hoitoon ja kodin kunnostamiseen jo tänään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.