Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:
  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

Korkkilattiat

Perinteinen korkki on hyväksi havaittu ja todettu lattiamateriaali, joka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Korkin hyviä puolia ovat muun muassa mukava askeltuntuma ja hyvä akustisuus. Korkkilattiaan materiaalit tilaat helposti Netraudasta. Valikoimassamme on runsaasti valinnanvaraa, joten jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva lattiamateriaali. Tutustu jo tänään ja tilaa kaikki lattian asentamiseen tarvittava Netraudasta!

Korkkilattian plussat

Korkkilattia on miellyttävän luonnollinen lattiamateriaali. Se sopii hyvin myös rakentajalle, joka haluaa ottaa huomioon rakentamisen ekologisuuden. Valmis korkkilattia vaimentaa ääniä tehokkaasti luoden tilaan miellyttävän akustisen ilmapiirin. Korkkilattialla on myös mukava askeltaa, sillä se on pehmeä ja lämpöä hyvin pidättävä materiaali. Korkkilattia sopiikin hyvin tiloihin, joissa seisotaan paljon, kuten esimerkiksi keittiöön, tosin keittiössä on varottava kosteuden pääsemistä lattian rakenteisiin. Lattiatasossa temmeltäviä lapsia ajatellen lämmin ja pehmeä korkki on myös hyvä ratkaisu.

Netraudassa tarjolla laaja valikoima korkkilattioita

Netraudasta löydät runsaasti korkkilattiavaihtoehtoja eri merkeiltä. Voit selata korkkivaihtoehtoja kätevästi esimerkiksi hinnan tai leveyden mukaan. Uudemmissa korkkilattioissa on käytetty hyväksi uudenlaista painotekniikkaa, jonka ansiosta korkin pintaan voidaan painaa haluttu kuviointi. Tämän ansiosta korkkeja on nykyään saatavilla todella monenlaisissa ulkoasuissa. Netraudan valikoimassa on tarjolla perinteisten korkkilattioiden lisäksi myös vinyylikorkkeja, jotka yhdistävät korkista valmistetun pohjakerroksen vinyylipintaan, joka kestää hyvin kulutusta. Olet sitten harkitsemassa lattiamateriaaliksesi korkkia tai sen tuoreempaan pikkuserkkua vinyylikorkkia, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa. Selaa valikoimaa ja tilaa haluamasi lattiamateriaali helposti ja edullisesti vaikka heti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.