Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 205

205 tuotetta

1-48 / 205

205 tuotetta

Suursäkit

Suursäkit ovat kätevin tapa tilata suuri määrä multaa tai esimerkiksi hiekkaa. Kestävästä materiaalista valmistettu säkki nostetaan kuljetusautosta valitsemaasi paikkaan, joten vältyt näin painavan tavaran tarpeettomasta siirtelemisestä. Säkissä toimitettu multa ja hiekka eivät sotke pihaasi, ja tilaamasi tuotteet ovat suojassa vesisateelta. Nosturiauto voi pudottaa säkin turvallisesti jopa 10 metrin päähän. Suursäkit toimivat tyhjennyttyään todella käytännöllisinä roskasäkkeinä. Täytä säkki puutarhatöissä syntyneellä jätteellä ja saat pihasi siistiksi vaivattomasti.

Suursäkit ovat vaivaton tapa tilata multaa, hiekkaa tai kiviä

Puutarhan töissä syntyy tilaa vievää jätettä ympäri vuoden, eivätkä kompostorit aina niele kaikkea jätettä. Onkin aivan turha säilyttää juhannuskokolta näyttävää oksakasaa puutarhan takanurkassa odottamassa hetkeä, jolloin ehdit lainata kaverin peräkärryä viedäksesi roskat pois. Multaa tarvitaan istutuksiin, kasvimaalle ja nurmikon paikkaukseen. Voit valita suursäkin sisältämän mullan useista vaihtoehdoistamme käyttötarkoituksen mukaisesti. Säkissä voit tilata haketta hidastamaan rikkaruohojen kasvua pensasaidan juurella. Suursäkit kuljettavat sinulle myös tarvitsemasi hiekkalaatikkohiekan lasten iloksi tai kivituhkan pihakiveysten alle. Kuljettajamme soittaa sinulle aina ennen toimitusta, jotta voitte sopia sopivan ajankohdan.

Tilaa suursäkit lavatoimituksena

Kun tarpeesi on suuri ja pihasi pinta-ala laaja, kannattaa harkita lavatoimitusta. Meiltä tilaat kätevästi niin erilaiset mullat kuin koristekivet lavatoimituksena suoraan kotipihallesi. Jos haluat piilottaa pieniä virheitä ja epäkohtia sekä luoda istutuksiisi harmonista pintaa kuorikatteella, myös sen kuljetus lavoittain onnistuu. Yhdelle lavalle mahtuu kymmenittäin suursäkkejä: laske oma mullan, koristekivien tai kuorikatteen tarpeesi tuotekorteista löytyvien kätevien vinkkien avulla ja tilaa pihallesi uusi ilme Netraudasta.

Tilaa suursäkit Netraudasta

Suursäkit auttavat sinua monissa puutarhatöissä koko kasvukauden ajan. Tilaa samalla kätevästi myös kaikki olennaiset pihatarvikkeet! Nettikaupassamme asioit turvallisesti ja vaivattomasti ja voit valita sinulle sopivan maksutapavaihtoehdon: maksun verkkopankissa, luottokortilla tai voit pyytää meiltä ennakkolaskun. Toimitamme suursäkit verkkosivullamme mainituille postinumeroalueille. Asiantunteva myyntipalvelumme auttaa sinua kaikissa tilaamiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Kaikilla tuotteillamme on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.