Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 574

574 tuotetta

1-48 / 574

574 tuotetta

Eristeet

Laadukkaat eristeet ovat tärkeä osa rakennuksen toiminnallisuutta. Erilaisilla eristetyypeillä on omat tehtävänsä. Haet rakennusprojektiisi sitten ratkaisua lämmön, roudan, tuulen, äänen tai höyryn eristämiseen, oikeanlaiset tuotteet löydät Netraudan verkkokaupasta! Tutustu kattavaan eristetuotteiden valikoimaamme jo tänään, ja tilaa tuotteet kätevästi vain muutamalla klikkauksella. Samasta osoitteesta löydät myös kaikki muut rakentamiseen ja remontoimiseen tarvitsemasi välineet ja tarvikkeet. Palvelemme asiantuntemuksella niin oman kodin rakentajia kuin rakennusalan ammattilaisiakin.

Eriste käyttötarkoituksen mukaan

Kun halutaan pitää esimerkiksi kylmyys, kosteus tai melu ulkopuolella, tulee ajankohtaiseksi sopivan eristeen valinta. Monet eristeet eristävät samanaikaisesti useammiltakin elementeiltä. Lämmöneristämiseen vaihtoehtoja ovat muun muassa erilaiset mineraalivillat kuten kivi- ja lasivilla tai vaikkapa polyuretaanilevyt. Lämpöeristeiltä vaaditaan energiatehokkuutta ja paloturvallisuutta. Myös roudalta, tuulelta ja ääniltä eristämiseen on saatavilla omat eristeensä. Laadukas eriste soveltuu käyttötarkoitukseensa ja pysyy hyväkuntoisena ja toimivana vuodesta toiseen. Tutustu Netraudan eristevalikoimaan jo tänään! Meiltä löydät myös höyrynsulkumuovit ja ilmasulkupaperit.

Eristelevyt ja -villat edullisesti netistä

Eristeiden malleissa ja asennustavoissa on eroa. Eristelevyt ovat suosittuja niiden helpon asennettavuuden ansiosta. Eristelevyt säilyttävät hyvin muotonsa, ja ne on helppo leikata sopivan kokoisiksi. Puhallusvillat taas puhalletaan suoraan paikoilleen, ja ne soveltuvatkin uudiskohteiden lisäksi erinomaisesti myös vanhan eristyksen päälle puhallettaviksi. Puhallusvilla täyttää tehokkaasti kaikki pienetkin kolot. Suosit sitten eristelevyjä tai puhallusvillaa, sopivan eristeratkaisun löydät Netraudasta. Kauttamme tilaaminen on helppoa ja turvallista!

Miten valita oikea eristemateriaali?

Eristemateriaalin valinnassa vaikuttavat useat tekijät, kuten budjetti, eristettävän alueen koko ja rakennuksen käyttötarkoitus. Yleisimpiä eristemateriaaleja ovat esimerkiksi mineraalivilla eli lasi- ja kivivilla, selluvilla, polyuretaani ja polystyreeni. Ennen eristemateriaalin valintaa on hyvä miettiä, mitä ominaisuuksia eristeeltä halutaan, kuten esimerkiksi lämmöneristävyys, kosteudenkestävyys tai paloturvallisuus.

Mitkä ovat eri eristemateriaalien erot?

Eri eristemateriaaleilla on erilaisia ominaisuuksia, joista osa voi olla hyödyllisiä tiettyjen käyttötapojen kannalta. Mineraalivilla on esimerkiksi erinomainen lämmöneristysmateriaali, mutta ei kestä kosteutta yhtä hyvin kuin esimerkiksi polyuretaani. Polyuretaani taas on erittäin tiivis eristemateriaali, joka sopii hyvin esimerkiksi kylmien varastojen eristämiseen. Mineraalivillat ovat erittäin paloturvallisia eristemateriaaleja ja soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi seinien eristeenä. EPS- sekä XPS-eristeitä käytetään yleensä routaeristeenä ja alapohjissa lattiaeristeenä.

Miten voin eristemateriaaleilla parantaa taloni energiatehokkuutta?

Talon energiatehokkuutta voi parantaa monin tavoin, ja yksi tehokkaimmista keinoista on valita oikeat eristemateriaalit. Lämpöhukka on yksi suurimmista energiankuluttajista ja hyvä eristys voi vähentää lämpöhukan määrää merkittävästi. Esimerkiksi erittäin tehokkaat polyuretaani-eristeet sopivat erityisesti kattojen ja seinien eristämiseen. Lisäksi ikkunoiden ja ovien tiivistäminen sekä ilmanvaihdon parantaminen voivat myös auttaa talon energiatehokkuuden parantamisessa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.