1-100 / 494

494 tuotetta

1-100 / 494

494 tuotetta

Eristeet

Laadukkaat eristeet ovat tärkeä osa rakennuksen toiminnallisuutta. Erilaisilla eristetyypeillä on omat tehtävänsä. Haet rakennusprojektiisi sitten ratkaisua lämmön, roudan, tuulen, äänen tai höyryn eristämiseen, oikeanlaiset tuotteet löydät Netraudan verkkokaupasta! Tutustu kattavaan eristetuotteiden valikoimaamme jo tänään, ja tilaa tuotteet kätevästi vain muutamalla klikkauksella. Samasta osoitteesta löydät myös kaikki muut rakentamiseen ja remontoimiseen tarvitsemasi välineet ja tarvikkeet. Palvelemme asiantuntemuksella niin oman kodin rakentajia kuin rakennusalan ammattilaisiakin.

Eriste käyttötarkoituksen mukaan

Kun halutaan pitää esimerkiksi kylmyys, kosteus tai melu ulkopuolella, tulee ajankohtaiseksi sopivan eristeen valinta. Monet eristeet eristävät samanaikaisesti useammiltakin elementeiltä. Lämmöneristämiseen vaihtoehtoja ovat muun muassa erilaiset mineraalivillat kuten kivi- ja lasivilla tai vaikkapa polyuretaanilevyt. Lämpöeristeiltä vaaditaan energiatehokkuutta ja paloturvallisuutta. Myös roudalta, tuulelta ja ääniltä eristämiseen on saatavilla omat eristeensä. Laadukas eriste soveltuu käyttötarkoitukseensa ja pysyy hyväkuntoisena ja toimivana vuodesta toiseen. Tutustu Netraudan eristevalikoimaan jo tänään! Meiltä löydät myös höyrynsulkumuovit ja ilmasulkupaperit.

Eristelevyt ja -villat edullisesti netistä

Eristeiden malleissa ja asennustavoissa on eroa. Eristelevyt ovat suosittuja niiden helpon asennettavuuden ansiosta. Eristelevyt säilyttävät hyvin muotonsa, ja ne on helppo leikata sopivan kokoisiksi. Puhallusvillat taas puhalletaan suoraan paikoilleen, ja ne soveltuvatkin uudiskohteiden lisäksi erinomaisesti myös vanhan eristyksen päälle puhallettaviksi. Puhallusvilla täyttää tehokkaasti kaikki pienetkin kolot. Suosit sitten eristelevyjä tai puhallusvillaa, sopivan eristeratkaisun löydät Netraudasta. Kauttamme tilaaminen on helppoa ja turvallista!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16