1-100 / 1169

1169 tuotetta

1-100 / 1169

1169 tuotetta

Puutarhatyökalut

Sopiva puutarhatyökalu tai -kone nopeuttaa ja helpottaa puutarhatöiden tekoa huomattavasti. Laadukkailla apuvälineillä leikkaat puiden ja pensaiden oksat, harvennat pensasaidat tai siistit nurmikon käden käänteessä. Valikoimastamme löydät myös käteviä laitteita pihan kasteluun, lehtien keräämiseen ja leikkuujätteen silppuamiseen. Selaile nyt tuotteita ja päivitä puutarhatyökalusi kertaheitolla ajan tasalle!

Puutarhakone jokaiseen tilanteeseen huippuhintaan

Oletko innokas kotipuutarhuri? Uudenaikaisen puutarhakoneen avulla pihatöiden teko onnistuu nyt entistäkin nopeammin ja vaivattomammin. Jos pihassasi on runsaasti puita ja pensaita, oksien leikkaaminen kuuluu säännöllisiin rutiineihin. Työn voi tehdä toki myös manuaalisesti oksasaksilla, mutta etenkin suurempien pensasaitojen hoitaminen onnistuu näppärämmin, kun sinulla on käytössä akkupensasleikkuri tai kätevä monitoimityökalu. Samalla voit välttää turhia vaaratilanteita, sillä pitkävartisten työkalujen ansiosta tikkaille nouseminen tai puihin kiipeily jäävät historiaan. Suurempien oksien leikkaamiseen voit myös käyttää tehokasta oksasahaa. Leikkuujätteen ja pudonneet oksat saat silputtua tehokkaimmin oksasilppurin avulla. Oksista saatavan hyödyllisen katteen voit hyödyntää halutessa vaikkapa kulkuväylien päällystämiseen, karikkeena rikkakasvien estämisessä tai kuivikkeena kompostissa. Aiheuttavatko puista putoavat lehdet päänvaivaa? Tähänkin pulmaan löydät valikoimastamme ratkaisun! Lehtipuhaltimen tai -imurin avulla korjaat lehdet ja roskat hetkessä talteen.

Tilaa johtavien merkkien puutarhakoneet ja -työkalut Netraudasta

Etsitkö fiksuja ratkaisuja nurmikon hoitoon ja kasteluun? Sitten sinun kannattaa panostaa kätevään trimmeriin ja laadukkaaseen letkuun. Trimmeri on erinomainen työkalu haastavan kasvillisuuden raivaamisen ja nurmikon trimmeröimiseen. Laitteen käsikahvat ja pitkä runkoputki mahdollistavat ergonomisen ja mukavan työskentelyasennon. Valikoimamme letkukelat ja letkuvaunut puolestaan ovat kätevä lisä jokaiseen kotiin, jossa on isompi piha tai nurmikko. Letkukela hoitaa kelaamisen puolestasi, eikä sinun tarvitse kumarrella ja ohjata letkua käsin. Näin pihan kastelu onnistuu käden käänteessä. Jos sen sijaan haaveilet omasta kasvimaasta, voit napata mukaan tehokkaan puutarhajyrsimän, joka hoitaa suuremmankin alueen maanmuokkauksen nopeasti. Hanki nyt sopivat työkalut ja toteuta unelmiesi piha pienellä vaivalla ja selkää säästäen. Netraudasta saat johtavien valmistajien merkkituotteet mitä erilaisimpiin pihatöihin ja -projekteihin taatusti houkuttelevaan hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16