Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

1-48 / 1172

1172 tuotetta

1-48 / 1172

1172 tuotetta

Suihkukalusteet

Suihkussa käydessä vesi valuu ja roiskuu ja kosteus leviää ympäri kylpyhuonetta. Suihkukalusteet rajoittavat ja estävät kätevästi veden kulkua ja samalla ne ovat myös sisustuksellinen elementti. Kaunis suihkuseinä, -nurkka tai -kaappi tuo kylpyhuoneeseen ilmettä, ja sillä saa jaettua kylpyhuonetilaa erilaisiin toiminnallisiin kokonaisuuksiin. Suihkukaapeissa voi mallista riippuen olla myös tyylikkäitä led-valoja, ylellisiä kattosuihkuja ja muita hienoja yksityiskohtia.

Suihkukalusteet ovat käytännöllisiä ja sisustuksellisia

Suihkuseinien, -nurkkien ja -kaappien avulla esimerkiksi pienessä kylpyhuoneessa on suihkuttelijan lisäksi mahdollista asioida muidenkin, koska veden kulku saadaan paremmin rajattua eikä koko huone ole veden vallassa. Monesti esim. wc-istuin on pienessä tilassa sijoitettu aivan suihkun viereen. Suihkukalusteen avulla estät veden roiskumisen istuimen päälle. Näin varsinkin perheen pienimmät pääsevät suihkuttelusi aikana kastumatta asioimaan vessassa. Jos tuntuu, että wc-istuinkin kaipaisi samalla uudistusta, tutustu myös kattavaan WC-istuimet -valikoimaamme. Täysin umpinaisessa suihkukaapissa suihkussa käynti on miellyttävää, koska kosteuden lisäksi myöskään suihkusta tuleva lämpö ei pääse karkaamaan. Suihkukaapit ovat myös oivallinen keino taistelussa kosteusvaurioita vastaan. Suihkukaapissa vesi valuu kaapin lattialle ja putkea pitkin lattiakaivoon, eikä siis koskaan kylpyhuoneen lattialle. Niillä saa hyvin jatkettua vanhan kylpyhuoneen käyttöikää. Suihkukaapilla teet siis nopean ja helpon kylpyhuoneremontin.

Suihkukalusteet kätevästi kotiin toimitettuna

Netraudasta saat suihkuseinät, suihkunurkat sekä suihkukaapit laajasta valikoimasta. Tarjolla on yksinkertaisia ja tyylikkäitä suihkuseiniä, mutta myös ylellisiä suihkukaappeja jopa höyrytoiminnolla. Viileä vesi kattosuihkusta yhdistettynä höyrysuihkun lämpimään höyryyn on ihana kokemus. Tunnelma on suorastaan trooppinen. Mallista riippuen höyrysuihkuissa on mahdollista suihkutellessa ja lämpimistä höyryistä nauttiessa kuunnella myös radiota tai yhdistää kaappi MP3-soittimeen. Tee nyt unelmista totta ja rakenna tai remontoi kylpyhuoneestasi suloinen kotikylpylä. Myös muut kylpyhuoneen uudistamisessa ja remontoimisessa tarvittavat tarvikkeet saat kätevästi Netraudasta. Kauniit seinälaatat luovat kylpyhuoneeseesi juuri sellaisen tunnelman, josta sinä haluat kylpyhuoneessasi nauttia. Tilaa kaikki tarvittava nyt näppärästi netistä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.