Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Lumilingot

Lumilinko kerää lumen syöttökierukalla ja heittää lumen heittotorven kautta pois. Yksivaiheinen lumilinko soveltuu pienemmille kulkuväylille ja kevyelle lumelle. Kaksivaiheinen lumilinko on tehokkaampi, sillä se käsittelee lumen keräämisen jälkeen jauhamalla lumen osiin ja lumen heittoetäisyys on pidempi.

1-48 / 74

74 tuotetta

1-48 / 74

74 tuotetta

Lumilingot

Kevennä talven pihatöitä helppokäyttöisellä ja laadukkaalla lumilingolla. Laajasta valikoimastamme löydät johtavien valmistajien tuotteet niin pienien pihojen kevyempiin lumilinkoihin kuin suurempienkin alueiden järeisiin telavetoisiin lumilinkoihin.

Nopeuta lumitöitä lumilingolla

Tiet ovat tukossa, mutta kotiin olisi päästävä. Tuttu tilanne monelle. Luminen talvi aiheuttaa ongelmia erityisesti omakotitaloasujille, etenkin jos pihatie on pitkä. Lumen kolaaminen tavallisella kolalla tai lapiolla on raskasta: lunta saattaa joutua työntämään pitkiä matkoja tien pientareille. Polttomoottoriset tehokkaimmat lumilingot ovat loistava apu raskaisiin lumitöihin, sillä ne eivät pelästy suurtakaan lumimäärää. Ne heittävät lumen pitkälle kulkuväylältä ja sinun osaksesi jää vain koneen ohjaaminen. Varmista jo nyt, ettei talvi pääse ikävästi yllättämään!

Valitse lumilinko käyttötarpeesi mukaan

Löydä käyttöösi parhaiten sopiva malli tutustumalla laitekohtaisiin ominaisuuksiin, kuten sähköstartti tai vetokäynnistys, ohjaustangon säädettävyys, lämmitettävät kahvat, työvalo tai kokoontaitettavuus säilytystä varten. Lumilingoissamme on monenkokoisia ja -tehoisia koneita kattavasti erilaisilla ominaisuuksilla vaativiinkin tarpeisiin. Yksivaiheiset lumilingot soveltuvat kulkuväylien ja pienempien alueiden puhtaanapitoon. Ympäristöystävällinen akkukäyttöinen tai heti käyttövalmis sähkökäyttöinen lumilinko soveltuu parhaiten kevyemmälle lumelle. Tarjoamme myös linkoihin monipuoliset vara- ja lisäosat huoltoon sekä säilytykseen, kuten suojahuput tai koneen liikuttelua helpottavat lumiketjut. Palvelemme sinua kaikissa muissakin pihahoidon tarpeissa. Katso monipuoliset pihakoneet kaikkien vuodenaikojen pihatöihin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.