1-66 / 66

66 tuotetta

1-66 / 66

66 tuotetta

Lumilingot

Suo itsellesi helpotusta talven pihatöihin ja tilaa helppokäyttöiset ja laadukkaat lumilingot Netraudasta. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteet niin pienien pihojen kuin suurempienkin alueiden lumitöihin. Netraudassa ostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Tutustu nyt mahtaviin tarjouksiimme ja tilaa lumilingot meiltä!

Lumilingot tekevät lumitöistä kevyitä ja nopeita

Tiet ovat tukossa, mutta kotiin olisi päästävä. Tuttu tilanne monelle. Luminen talvi aiheuttaa ongelmia erityisesti omakotitaloasujille, etenkin jos pihatie on pitkä. Lumen kolaaminen tavallisella kolalla tai lapiolla on raskasta: lunta saattaa joutua työntämään pitkiä matkoja tien pientareille. Lumilingot ovat loistava apu lumitöihin, sillä ne eivät pelästy suurtakaan lumimäärää. Ne heittävät lumen pitkälle kulkuväylältä, ja sinun osaksesi jää vain koneen ohjaaminen. Lingon avulla säästät sekä selkääsi että hermojasi. Varmista jo nyt, ettei talvi pääse ikävästi yllättämään! Meiltä Netraudasta saat laajan valikoiman eritehoisia lumilinkoja huippuominaisuuksilla. Tutustu nyt johtavien valmistajien tuotteisiin ja tilaa omasi jo tänään.

Tilaa lumilingot edullisesti Netraudasta

Lumilinkovalikoimamme kattaa monenkokoisia ja -tehoisia koneita, ja niissä on kattavasti erilaisia ominaisuuksia vaativiinkin tarpeisiin. Pienemmät lingot soveltuvat kulkuteiden puhtaanapitoon kun taas isommilla siivoat myös tiet ja pihat. Moottorivaihtoehdoista voit valita joko akkukäyttöisen tai bensiinimoottorilla varustetun mallin. Tutustu tuotteiden monipuolisiin ominaisuuksiin ja löydä omasi. Tarjoamme myös linkoihin monipuoliset vara- ja lisäosat huoltoon sekä säilytykseen, kuten suojahuput tai koneen liikuttelua helpottavat lumiketjut. Hanki itsellesi helpotusta talvikauteen ja tilaa laadukkaat lumilingot johtavilta tuotemerkeiltä Netraudasta. Palvelemme sinua myös kaikissa muissa pihahoidon tarpeissa. Katso vaikka monipuoliset pihakoneet kaikkiin pihatöihin. Kun teet tilauksesi meillä, sinun ei tarvitse huolehtia suurien tai raskaidenkaan tuotteiden kuljetuksesta, sillä lähetämme ne postitse ja tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Maksaminen Netraudassa on helppoa ja turvallista, sillä maksutavoista käytössämme ovat yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Haluatko kuulla lisää hyvistä tarjouksistamme ja uutuustuotteistamme? Tilaa Netraudan uutiskirje ja saat sähköpostiisi tiedon niistä ensimmäisten joukossa. Tervetuloa elämäsi helpoimmille ostoksille nettiin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16