Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Kattovalaisimet

Kattovalaisin on yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä, joka vaikuttaa huoneen ilmeeseen ja valaistukseen. Luo tunnelmallista tai tehostettua valaistusta kohdevalaisimilla ja alasvaloilla. Muodosta tyyliisi sopiva kokonaisuus upeilla sisustusvalaisimilla. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Eglo-kattovalaisimet -30%

1-48 / 7407

7407 tuotetta

1-48 / 7407

7407 tuotetta

Kattovalaisimet

Monipuolisesta ja laajasta valikoimastamme löydät näyttävät ja tyylikkäät kattovalaisimet koko kotiisi. Kattovalaisimen valintaan vaikuttaa sen käyttötarkoituksen lisäksi toivottu sisustustyyli. Valaisimella voidaan luoda huoneeseen haluttua tunnelmaa ja siksi olemmekin koonneet avuksesi hyödyllisiä vinkkejä valaisimen valintaa varten. Jos etsit kattovalaisinta suureen tai korkeaan tilaan, voit valita vaikkapa luksusta henkivän kristallikruunun, kattokruunun tai jonkun näyttävistä riippuvalaisimista. Asennuspalvelumme kautta saat valaisimet vaivattomasti paikalleen!

Kattovalaisin kodin jokaiseen tilaan

Valikoimastamme löydät kattovalaisimia niin kotiin kuin toimistoonkin. Kattovalaisin voi muuttaa huoneen tunnelmaa ja parantaa sen käyttöä. Esimerkiksi olohuoneeseen sopii suuret ja koristeelliset kattovalaisimet, kuten isot riippuvalaisimet tai kattokruunut, jotta saat aikaan ylellisen ja houkuttelevan ilmeen. Makuuhuoneeseen kannattaa valita kattovalaisin, joka luo rentouttavaa tunnelmaa. Käytä makuuhuoneessa himmennettävää kattovalaisinta, jotta voit säätää valoa oman mieltymyksesi mukaan.

Värikkäillä lastenhuoneenvalaisimilla lisäät huoneeseen hauskuutta ja leikkisyyttä. Vai onko mielessäsi jo tietty kattoplafondin muoto tai malli? Etsitkö valaisinta pieneen tilaan? Onko sinulla upea taulu tai sisustuselementti seinällä, johon haluaisit kohdistaa valoa? Kohdevalaisimella onnistut korostamaan huoneen tiettyjä kohtia. Joidenkin valaisimien tuotelinjoissa on saatavilla kattovalaisimien lisäksi lattiavalaisimia. Saat siis luotua helposti yhtenäisen kokonaisuuden useammalla saman sarjan valaisimella.

Myydyimmät tuotteet (10)

-35% Jopa
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
LED-kattovalaisin Trio Gamma, eri kokoja ja värejä
105,00  alk. 68,30 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-15%
22.4. ASTI
Tarjous
Kattovalaisin FocusLight Marilyn, 6-osainen, eri värejä
68,80  alk. 58,50 
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
LED-tuuletinvalaisin Eglo Kostrena, eri värejä
161,00  112,70 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.