Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kattovalaisimet

Kattovalaisin on yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä, joka vaikuttaa huoneen ilmeeseen ja valaistukseen. Luo tunnelmallista tai tehostettua valaistusta kohdevalaisimilla ja alasvaloilla. Muodosta tyyliisi sopiva kokonaisuus upeilla sisustusvalaisimilla. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

1-48 / 7460

7460 tuotetta

1-48 / 7460

7460 tuotetta

Kattovalaisimet

Monipuolisesta ja laajasta valikoimastamme löydät näyttävät ja tyylikkäät kattovalaisimet koko kotiisi. Kattovalaisimen valintaan vaikuttaa sen käyttötarkoituksen lisäksi toivottu sisustustyyli. Valaisimella voidaan luoda huoneeseen haluttua tunnelmaa ja siksi olemmekin koonneet avuksesi hyödyllisiä vinkkejä valaisimen valintaa varten. Jos etsit kattovalaisinta suureen tai korkeaan tilaan, voit valita vaikkapa luksusta henkivän kristallikruunun, kattokruunun tai jonkun näyttävistä riippuvalaisimista. Asennuspalvelumme kautta saat valaisimet vaivattomasti paikalleen!

Kattovalaisin kodin jokaiseen tilaan

Valikoimastamme löydät kattovalaisimia niin kotiin kuin toimistoonkin. Kattovalaisin voi muuttaa huoneen tunnelmaa ja parantaa sen käyttöä. Esimerkiksi olohuoneeseen sopii suuret ja koristeelliset kattovalaisimet, kuten isot riippuvalaisimet tai kattokruunut, jotta saat aikaan ylellisen ja houkuttelevan ilmeen. Makuuhuoneeseen kannattaa valita kattovalaisin, joka luo rentouttavaa tunnelmaa. Käytä makuuhuoneessa himmennettävää kattovalaisinta, jotta voit säätää valoa oman mieltymyksesi mukaan.

Värikkäillä lastenhuoneenvalaisimilla lisäät huoneeseen hauskuutta ja leikkisyyttä. Vai onko mielessäsi jo tietty kattoplafondin muoto tai malli? Etsitkö valaisinta pieneen tilaan? Onko sinulla upea taulu tai sisustuselementti seinällä, johon haluaisit kohdistaa valoa? Kohdevalaisimella onnistut korostamaan huoneen tiettyjä kohtia. Joidenkin valaisimien tuotelinjoissa on saatavilla kattovalaisimien lisäksi lattiavalaisimia. Saat siis luotua helposti yhtenäisen kokonaisuuden useammalla saman sarjan valaisimella.

Myydyimmät tuotteet (10)

LED-alasvalo Nordlux Fremont, IP65, eri värejä
LED-alasvalo Nordlux Fremont, IP65, eri värejä
14,95 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Alasvalosetti Paulmann Base, 10-osainen, suunnattava, GU10, eri värejä
-10%
Juuri nyt!
Tarjous
Alasvalosetti Paulmann Base, 10-osainen, suunnattava, GU10, eri värejä
50,95  45,86 
Kattovalaisin Linento Lighting Flower, 6-osainen, eri värejä
-20%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Kattovalaisin Linento Lighting Flower, 6-osainen, eri värejä
78,30  62,70 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.