Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Mineraalivillat

1-48 / 90

90 tuotetta

1-48 / 90

90 tuotetta

Mineraalivillat

Mineraalivilla on hyvä ratkaisu rakennuksen eristämiseen, sillä se toimii sekä lämpö- että äänieristeenä. Mineraalivilloiksi kutsutaan kivi- ja lasivilloja, jotka eroavat toisistaan raaka-aineiltaan. Mineraalivilla on lahoamatonta ja säilyy siten hyväkuntoisena vuodesta toiseen. Kun rakennuksen eristämisasiat tulevat ajankohtaisiksi, kannattaa tutustua Netraudan kattavaan eristystuotteiden valikoimaan. Meiltä löydät varmasti sopivan eristeen projektiin kuin projektiin! Esimerkiksi mineraalivillojen tilaaminen onnistuu vaivattomasti vain muutamalla klikkauksella.

Lasi- ja kivivillat netistä

Mineraalivillojen alalajit lasi- ja kivivilla on nimetty raaka-aineidensa mukaan. Lasivilla on usein valmistettu jätelasista ja kivivilla puolestaan erilaisista kivilajeista. Kivivillaa kutsutaan myös nimellä vuorivilla. Mineraalivilloja on saatavilla useissa eri muodoissa. Levymuotoinen mineraalivilla säilyttää hyvin muotonsa. Se on myös helppo asentaa ja leikata sopivan kokoiseksi. Levytilaukseen kannattaakin lisätä villaleikkuri tai -veitsi, jolla levyjen leikkaaminen sujuu vaivattomasti. Levyjen lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi rullamuotoisia tuotteita. Mineraalivillasta valmistetaan myös kanavaeristeitä, joita käytetään lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kanavien lämpö- ja äänieristykseen.

Eristevilla tuo mukavuutta asumiseen

Hyvä eristys takaa rakennuksen lämpimänä pysymisen ja energiatehokkuuden. Eristeen valinta vaikuttaakin suoraan lämmityskulujen suuruuteen. Lämmöneristyksen lisäksi mineraalivillat eristävät myös ääniltä. Toimiva eristevilla vähentää ulkoa kuuluvan melun määrää, mikä osaltaan vaikuttaa asumisen mukavuuteen. Mineraalivillan käyttökohteita voivat olla muun muassa ulkoseinät, väliseinät ja alakatot. Varmista kotisi lämmin ja hiljainen tunnelma valitsemalla laadukas eristevilla! Mineraalivillat ja muut eristeratkaisut löydät Netraudasta, josta voit tilata tuotteita vuoden jokaisena päivänä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.