Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Erillisuunit

1-48 / 137

137 tuotetta

1-48 / 137

137 tuotetta

Erillisuunit

Erillisuuni on kalusteisiin sijoitettava uuni, joka kruunaa keittiösi huolitellun ilmeen. Netraudasta hankit erillisuunit aina edullisesti. Keräsimme valikoimaamme laadukkaiden brändien tuotteita, ja löydät meiltä niin monitoimiuunit, yhdistelmäuunit kuin pyrolyysiuunitkin eri malleissa ja väreissä. Liitä samaan tilauksen näppärästi myös yhteensopiva induktioliesitaso. Selaa siis valikoimaamme ja laita tilaus matkaan jo tänään!

Integroidut uunit Netraudasta keittiöösi

Uuni on lähes välttämätön kodinkone, jota ilman on vaikea tulla toimeen. Siinä valmistat helposti monenlaiset ruoat koko perheelle. Kun olet hankkimassa uunia verkkokaupastamme, valinnanvaraa riittää. Kalusteuuni on aina varma vaihtoehto, sillä se sulautuu saumattomasti osaksi keittiön sisustusta upotettavuutensa ansiosta. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien erillisuunit niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Oli etsinnässä sitten kaasu- tai sähkökäyttöinen uuni, perinteinen tai kiertoilmauuni, väri- ja mallivalikoima on runsas. Monissa uuneissa on myös yhdistelmätoimintoja, joiden ansiosta saat perinteisen uunin lisäksi esimerkiksi mikroaalto- tai höyryuunitoiminnon. Kokosimme valikoimaamme niin klassisia perinnemalleja kuin trendikkäitä ja moderneja uuneja. Osaan uuneista voit hankkia samalla näppärästi myös induktioliesitason. Suurin osa uuneista on varustettu pyrolyysitoiminnolla, jonka ansiosta sen pinnat on helppo pitää puhtaina. Tutustu nyt tuotteisiin ja valitse omia tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

Hanki laadukas erillisuuni netistä edulliseen hintaan

Uuden uunin valitseminen ja keittiön suunnitteleminen on hauskaa ja antoisaa puuhaa. Tätä tärkeää kodinkonetta valittaessa on hyvä huomioida toimintojen lisäksi myös koko ja väri. Pienessä keittiössä monitoimiuuni on lyömätön vaihtoehto. Eri toimintoja yhdistelevä uuni tarjoaa lisämahdollisuuksia ja tekee arjesta käytännöllisempää. Pääset tarkastelemaan kunkin tuotteen yksityiskohtaisia tietoja, kuten kokoa ja erikoistoimintoja, tuotekorteista. Värilläkin on väliä! Ehkäpä haaveilet tyylikkään valkoisesta uunista, joka tuo keittiöön tilan tuntua? Myös teräksenharmaa ja musta ovat suosittuja klassikkosävyjä. Tunnettujen valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin et tule pettymään, joten tilaa sinäkin omasi tuota pikaa!

Myydyimmät tuotteet (10)

Erillisuuni Schlosser OE559DTB, 45cm, eri värejä
-20%
22.7. ASTI
Tarjous
Erillisuuni Schlosser OE559DTB, 45cm, eri värejä
549,00  alk. 439,00 
Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
-20%
22.7. ASTI
Tarjous
Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
475,00  alk. 379,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.