Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Lamput

Valikoimastamme löydät lamput kaikkiin kodin valaistustarpeisiin. Valikoimamme lamput sopivat jokaiseen valaisimeen, aina taskulampusta hienoimpaan kattokruunuun. Polttimot ovat kestäviä ja hyvinkin pitkäikäisiä, joten älä enää epäröi. Meiltä myös laadukkaat LED-lamput edulliseen hintaan. Tuotteillamme on myös 30 päivän palautusoikeus.

1-48 / 1122

1122 tuotetta

1-48 / 1122

1122 tuotetta

Lamput

Lamput tuovat valoa pihalle ja sisätiloihin. Valo taas puolestaan luo turvallisuuden tunnetta. Meidän suuresta valikoimastamme löydät lamput kotisi kaikkiin tiloihin. Oli kyseessä sitten suuren piha-alueen valaiseminen, tai lasten huoneeseen lampun uusiminen, voit kääntyä puoleemme. Valikoimissamme olevat polttimot sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Valaise piha tai autotalli pohjoiseen ilmastoon sopivilla ulkolampuilla. Sisätiloihin voit hankkia uudet lamput valaisemaan lämpimästi ja kirkkaasti kaikkia huoneita. Jos sisustat, löydät lamput myös tauluihin, lampetteihin ja kattokruunuihin. Keskipäivän auringonvaloa vastaavat lamput taas edistävät virkeyttä ja piristävät pimeinä vuodenaikoina. Tehokkaasti valaisevat loisteputket puolestaan sopivat hyvin julkisiin tiloihin. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja hanki kotiisi uudet, energiaystävälliset ja pitkäikäiset polttimot.

Parhaiden merkkien lamput valaisimiisi

Valikoimastamme löydät energiatehokkaat ja laadukkaat polttimot täydentämään kotisi valaistusta. Spottivalot sopivat muun muassa lukunurkkiin, joissa tarvitaan ekstravalaistusta. Kirkkaat lamput ovat omiaan erilaisiin työpisteisiin, kuten esimerkiksi keittiöön tai autotalliin. Suuresta valikoimastamme laadukkaita polttimoita, löydät myös kaikki ulkokäyttöön soveltuvat. Nämä polttimot ovat tehty niin, että ne kestävät jopa 40 pakkasastetta. Enää ei siis tarvitse kärvistellä pakkasella pimeässä pelkän taskulampun varassa. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat LED -lamput, joiden valo on luonnollinen ja puhdas. Ne ovat kaiken lisäksi nopeasti syttyviä. LED -lamput ovat monikäyttöisyytensä takia suosittuja kotikäytössä ja myös julkisilla alueilla. Esimerkkinä julkisista rakennuksista voidaan mainita toimistot ja pysäköintitalot. LED -valot on mahdollista asentaa valaisemaan myös kaikkia saunatiloja. Nykyaikaiset LED-lamput kuluttavat myös vähemmän energiaa, joten ne ovat sähköä säästäviä. Ne omaavat jopa 50 kertaa pidemmän käyttöiän verrattuna vanhaan hehkulamppuun.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.