1-100 / 830

830 tuotetta

1-100 / 830

830 tuotetta

Vinyylilattiat

Kestävä ja helppohoitoinen vinyylilattia on oiva valinta kovalle kulutukselle altistuviin kohteisiin. Vinyylilattia on myös edullinen lattiamateriaali. Netraudan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia vinyylilattiavaihtoehtoja sekä ammatikseen rakentaville että kodinremontoijille. Tutustu ja tilaa – taatusti edulliseen hintaan!

Vinyylilattia – mainettaan parempi muovimatto

Vinyylilattiat soveltuvat aivan erityisen hyvin kohteisiin, jotka altistuvat kovalle kulutukselle. Vinyyli on oiva valinta myös pinnoille, joiden puhtaanapidon on oltava erittäin helppoa ja vaivatonta. Vinyyli soveltuu huokean hintansa ansiosta käytettäväksi myös suurilla lattiapinta-aloilla. Osan vinyylilattioista voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Vinyylilattia myös tuntuu mukavan lämpimältä jalan alla eikä kopise tai luista. Useat vinyylimateriaalit soveltuvat asennettaviksi tiloihin, joissa on lattialämmitys.

Vinyyli on muuntautumiskykyinen materiaali

Vinyylilattian ulkonäön rajana on vain mielikuvitus. Lattian kuvioinnissa ei oikeastaan ole rajoituksia, mikä tekee vinyylistä hyvin muuntautumiskykyisen lattiamateriaalin. Suosittuja ovat muun muassa erilaisten puulajien kuviointia mukailevat lankkuvinyylit. Rohkea sisustaja valitsee värikkäämmän lattian, jossa on esimerkiksi mosaiikkimainen kuviointi. Vinyylilattiamateriaaleissa onkin tarjolla kattava värimaailma, josta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Netraudan verkkokaupassa vinyylilattiamateriaalien haarukoiminen erilaisten kriteerien, kuten esimerkiksi puunsyykuvioinnin tai värin mukaan, on helppoa sivuston rajaustoiminnon avulla. Netraudan valikoimassa on perinteisten vinyylilattiamateriaalien lisäksi tarjolla muun muassa myös vinyylikorkkivaihtoehtoja, joiden päällimmäinen kerros on vinyyliä ja pohja korkkia. Siirry suunnittelusta toteutukseen ja tilaa lattiaremonttitarpeet jo tänään! Netraudasta löydät varmasti etsimäsi ja enemmän!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16