OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Uima-altaat

Uima-altaassa voit nauttia viilentävästä vedestä rauhassa omassa pihapiirissä. Vietät aikaa sitten mökillä tai kotona, antaa uima-allas mahdollisuuden nauttia uimisesta kuumana kesäpäivänä omassa pihassa perheen ja läheisten kesken. Keitaan luominen omalle pihalle tai puutarhaan ei koskaan ole ollut helpompaa! Uima-allas takapihalla mahdollistaa veteen pulahtamisen vaikkapa suoraan kotisaunasta.

1-48 / 371

371 tuotetta

1-48 / 371

371 tuotetta

Uima-altaat

Uima-altaat ovat erittäin suosittu lisävaruste monille omakotitaloille ja huviloille ympäri maailmaa. Uima-altaiden avulla voi nauttia uinnista ja virkistävistä uintihetkistä omassa pihassa, ja ne voivat myös lisätä kiinteistön arvoa. Uima-altaiden valikoima on laaja, ja niitä on saatavilla monen kokoisina, muotoisina ja erilaisilla lisävarusteilla varustettuna.

Millaisia uima-altaan koko- ja muotovaihtoehtoja on saatavilla?

Uima-altaan koko- ja muotovaihtoehtoja on nykyisin erittäin monia. Kooltaan altaat voivat vaihdella pienistä altaista aina 10 metrin leveisiin asti. Muodoltaan allas voi olla perinteinen suorakaiteen muotoinen, pyöreä, soikea tai vaikka epäsäännöllinen.

Mitkä ovat upotettavan uima-altaan edut?

Upotettava uima-allas tarjoaa monia etuja, kuten paremman ulkonäön, helpon pääsyn altaaseen ja enemmän tilaa ympärillä altaan käyttöä varten. Upotettavan uima-altaan ympärille voidaan rakentaa suoja-aita tai muita turvatoimia, jotka voivat lisätä turvallisuutta erityisesti lasten ja lemmikkien kanssa. Lisäksi upotettavat uima-altaat ovat usein helpommin lämmitettävissä, mikä mahdollistaa niiden käytön pidempään vuodessa.

Mikä on paras tapa lämmittää uima-allasta pihalla? Lämpöpumppu vai allaslämmitin?

Paras tapa lämmittää uima-allasta riippuu monista tekijöistä, kuten allaskoosta, käyttötarpeista ja taloudellisista resursseista. Lämpöpumppu on yleensä tehokkaampi ja edullisempi vaihtoehto, sillä se hyödyntää ulkoilman lämpöä ja muuntaa sen altaan lämmitykseen. Allaslämmitin puolestaan lämmittää veden suoraan, mutta se voi olla kalliimpi ja vähemmän energiatehokas. Jos aiot käyttää allasta vain lyhyen aikaa vuodessa, allaslämmitin voi olla parempi vaihtoehto. Jos taas käytät allasta usein ja haluat pitää sen lämpimänä pidempään, lämpöpumppu voi olla järkevämpi sijoitus.

Mitä allaspumppu tekee ja miksi se on tärkeä osa uima-altaan toimintaa?

Allaspumppu on tärkeä osa uima-altaan toimintaa, sillä se huolehtii vedessä olevan lian ja epäpuhtauksien poistamisesta. Pumppu pumppaa vettä altaasta läpi suodattimen, joka poistaa vedestä haitallisia aineita. Sen jälkeen puhdistettu vesi palautetaan takaisin altaaseen. Tämä prosessi takaa sen, että uima-allas pysyy raikkaana ja puhtaana, ja että altaassa olevat ihmiset eivät altistu terveydelle haitallisille bakteereille tai muille epäpuhtauksille. Allaspumppu myös auttaa sekoittamaan altaan veden tasaisesti, mikä estää sen seisomasta ja muodostamasta paikallisia pitoisuksia kemikaaleista tai epäpuhtauksista.

Mitä tarkoittaa uima-altaan hiekkasuodatin ja miksi se on tärkeä?

Uima-altaan hiekkasuodatin on laite, joka käyttää erityistä hiekkaa poistaakseen altaan vedestä epäpuhtauksia. Kun vesi kulkee suodattimen läpi, hiekka kerää epäpuhtaudet itseensä ja puhdistettu vesi palautuu altaaseen. Hiekkasuodatin on tärkeä osa uima-altaan toimintaa, sillä se pitää altaan veden puhtaana ja terveellisenä käyttäjille. Ilman asianmukaista suodatusta, allasvedessä voi olla bakteereita ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa terveysongelmia.

Miten allasmuovi valitaan oikein uima-altaalle?

Allasmuovia valitessa on tärkeää ottaa huomioon altaan koko, muoto ja käyttötarkoitus. Allasmuovi suojaa altaan pohjaa ja seiniä likaantumiselta ja vaurioilta. Yleisesti ottaen allasmuovin tulee olla altaan mittoihin sopiva ja sen tulee olla valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka kestää kosteutta ja auringonvaloa. Valitse allasmuovi, joka on helppo asentaa ja irrottaa tarvittaessa esimerkiksi puhdistusta varten. Lisäksi allasmuovin värin valinnassa kannattaa huomioida, että vaaleat värit heijastavat hyvin auringonvaloa ja tummemmat värit imevät sitä itseensä.

Uima-altaat sekä lisätarvikkeet Netraudasta

Uima-altaiden lisäksi löydät valikoimastamme uima-allas peitteet, puhdistimet ja pohjakankaat. Uima-allas lämmitin on oiva lisävaruste myös paljun lämmittämiseen ja mahdollistaa mukavan illanvieton hieman viileämpänäkin syysiltana. Uima-allas suodatin myös varmistaa osaltaan onnistuneen päivän altaassa. Aurinkosuihkun avulla voit suihkutella ulkosalla, ja koska tämä tuote on kaksiosainen, voi suihkun kätevästi siirtää pihapiirin sisällä. Hiekkasuodatinjärjestelmä on myös tärkeä osa hyvää uintikokemusta ja mahdollistaa miellyttävän päivän uima-altaassa.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kate 3x6m uima-altaalle Metalcraft, kokoontaittuva, liukuovella, eri värejä
-33%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
Kate 3x6m uima-altaalle Metalcraft, kokoontaittuva, liukuovella, eri värejä
5 995,00  3 999,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.