Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

Valmiskeittiöt

Valmiskeittiöissä keittiökokonaisuus on suunniteltu valmiiksi ja tilaaminen on yksinkertaista. Ne tarjoavat kätevän ja edullisen ratkaisun niin koti- kuin mökkikeittiöihin. Nämä tyylikkäät keittiöpaketit sisältävät usein kodinkoneet, joten ne ovat helppo tapa uudistaa keittiösi ilmettä vaivattomasti.

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

Valmiskeittiöt

Valmiskeittiöiden hyödyt ovat moninaiset. Ne säästävät aikaa ja vaivaa suunnittelussa, sillä kaikki tarvittava on valmiiksi harkittu ja paketoitu. Lisäksi ne ovat kustannustehokas vaihtoehto, joka mahdollistaa laadukkaan keittiöremontin edulliseen hintaan. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon niin toiminnallisuus kuin myös ulkonäölliset seikat. Valmiskeittiön tilaaminen vähentää keittiöön liittyvien valintojen määrää huomattavasti, lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä. Valmiskeittiöiden osaset sopivat aina toisiinsa niin tyylillisesti kuin mittojen puolestakin, mikä minimoi hutiostokset ja muut ikävät yllätykset. Usein valmiskeittiöön kuuluvat keittiökaapistojen lisäksi kodinkoneet, altaat ja hanat. Jokainen paketti on kuitenkin yksilöllinen, joten tarkista ennen tilausta, mitä valitsemaasi valmiskeittiöön kuuluu. Valmiskeittiöiden hyviin puoliin kuuluu myös valmiiksi huokea pakettihinta. Netraudassa valmiskeittiön tilaaminen onnistuu helposti vain muutamalla klikkauksella, vuorokaudenajasta riippumatta!

Mökkikeittiö nopeasti ja vaivattomasti

Mökkikäyttöön valmiskeittiö on usein hyvä valinta. Tarjolla niin kompakteja kuin laajempiakin kokonaisuuksia, joilla mökkikeittiö nousee täysin uudelle tasolle. Pikkukeittiökin voi olla viihtyisä, mikä tekee ruoanlaitosta mökkiolosuhteissakin houkuttelevaa. Toimivassa mökkikeittiössä on kaikki tarpeellinen muttei mitään turhaa. Valmiskeittiön valitseminen mökille tuo myös remontoimiseen nopeutta ja tehokkuutta, mikä jättää aikaa tärkeämmille asioille – kuten esimerkiksi rentoutumiseen ja saunomiseen. Siirry unelmista toteutukseen ja tilaa haaveittesi mökkikeittiö jo tänään! Netraudan valikoimista löytyy varmasti juuri sinun mökillesi sopiva valmiskeittiö.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.