Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Plafondit

Plafondi valaisee kotiasi aina tyylikkäästi. Tämä klassinen kattovalo ei vie tilaa, mutta tuo tehokasta valaistusta niin sisä- kuin ulkotiloihin. Laaja valikoimamme sisältää sekä huipputehokkaat LED-paneelit että perinteiset kattoplafondit. Oli valintasi sitten hillityn huomaamaton, pelkistetty perusmalli tai kiinnostavilla katseenvangitsijoilla varustettu plafondi, meiltä tilaat laadukkaat valaisimet aina edulliseen hintaan.

1-48 / 2237

2237 tuotetta

1-48 / 2237

2237 tuotetta

Plafondit

Kattoplafondi on varma valinta kodin valaistukseen. Valikoimastamme löydät modernit valaisimet, joista osassa on perinteisen kattokiinnityksen lisäksi mahdollisuus myös seinäkiinnitykseen. Tyylitelty, koristeellinen plafondi sopii olohuoneeseen, ja sillä voi kruunata myös kylpyhuoneen tai makuuhuoneen sisustuksen. Osa malleista sopii käytettäväksi sisätilojen lisäksi märissä tiloissa tai ulkona, kuten terassin tai kuistin valaistukseen. Ulkokäyttöön sopivien plafondien tekniset ominaisuudet ovat ainutlaatuiset: ne kestävät erittäin hyvin lämpötilan vaihteluita ja kosteutta.

Moderni kattoplafondi jokaiseen makuun

Sopisiko kotisi tyyliin pyöreä, kulmikas vai moderni, tyylitelty designplafondi? Oli etsinnässä sitten iso tai pieni kattoplafondi, laajasta malli- ja värivalikoimastamme löydät eri kokoiset ja muotoiset valaisimet muutamalla hiiren napsautuksella. Kun haet mittavaa taloudellista säästöä, LED-plafondi on todella energiatehokas ja taloudellinen vaihtoehto. Sen vaikutuksen saatat nähdä heti sähkölaskussasi. Myös perinteinen energiansäästölamppu takaa ympäristöystävällisen valaistuksen valon miellyttävyydestä tinkimättä. Lampputyypin ja -kannan varmistat näppärästi tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista. Tarkista vielä ennen tilauksen lähettämistä, sisältääkö valaisin polttimon ja tilaa se tarvittaessa erikseen. Näin pääset nauttimaan uudesta upeasta valaisimestasi mahdollisimman pian!

Myydyimmät tuotteet (10)

Kattovalaisin FocusLight Luna, 37cm, 2xE27, eri värejä
-15%
Juuri nyt!
Tarjous
Kattovalaisin FocusLight Luna, 37cm, 2xE27, eri värejä
122,90  103,90 

Katsotuimmat tuotteet (10)

LED-paneeli Paulmann Cosara, IP44, Ø30cm, 15W, 3000K, eri värejä
-10%
Juuri nyt!
Tarjous
LED-paneeli Paulmann Cosara, IP44, Ø30cm, 15W, 3000K, eri värejä
77,50  69,75 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.