1-48 / 2038

2038 tuotetta

1-48 / 2038

2038 tuotetta

Plafondit

Plafondi valaisee kotiasi aina tyylikkäästi. Tämä klassinen kattovalo ei vie tilaa, mutta tuo tehokasta valaistusta niin sisä- kuin ulkotiloihin. Laaja valikoimamme sisältää sekä huipputehokkaat led-valaisimet että perinteiset kattoplafondit. Oli valintasi sitten hillityn huomaamaton, pelkistetty perusmalli tai kiinnostavilla katseenvangitsijoilla varustettu plafondi, meiltä tilaat laadukkaat valaisimet aina edulliseen hintaan. Löydä suosikkisi ja ihastu!

Moderni kattoplafondi kodin eri tiloihin

Kattoplafondi on varma valinta kodin valaistukseen. Valikoimastamme löydät modernit valaisimet, joista osassa on perinteisen kattokiinnityksen lisäksi mahdollisuus myös seinäkiinnitykseen. Tyylitelty, koristeellinen plafondi sopii olohuoneeseen, ja sillä voi kruunata myös kylpyhuoneen tai makuuhuoneen sisustuksen. Osa malleista sopii käytettäväksi sisätilojen lisäksi märissä tiloissa tai ulkona, kuten terassin tai kuistin valaistukseen. Ulkokäyttöön sopivien plafondien tekniset ominaisuudet ovat ainutlaatuiset: ne kestävät erittäin hyvin lämpötilan vaihteluita ja kosteutta. Kun haluat pitkäikäisen ja luotettavan valaisimen, tilaa omasi Netraudasta.

Tehokkaat plafondit jokaiseen makuun Netraudasta

Sopisiko kotisi tyyliin pyöreä, kulmikas vai moderni, tyylitelty designplafondi? Oli etsinnässä sitten iso tai pieni kattoplafondi, laajasta malli- ja värivalikoimastamme löydät eri kokoiset ja muotoiset valaisimet muutamalla hiiren napsautuksella. Kun haet mittavaa taloudellista säästöä, led-plafondi on todella energiatehokas ja taloudellinen vaihtoehto. Sen vaikutuksen saatat nähdä heti sähkölaskussasi. Myös perinteinen energiansäästölamppu takaa ympäristöystävällisen valaistuksen valon miellyttävyydestä tinkimättä. Lampputyypin ja -kannan varmistat näppärästi tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista. Tarkista vielä ennen tilauksen lähettämistä, sisältääkö valaisin polttimon ja tilaa se tarvittaessa erikseen. Näin pääset nauttimaan uudesta upeasta valaisimestasi mahdollisimman pian!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.