1-100 / 2750

2750 tuotetta

1-100 / 2750

2750 tuotetta

Riippuvalaisimet

Riippuvalaisin on käytännöllinen ja näyttävä valaisinratkaisu niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Meiltä löydät runsaan valikoiman huippumerkkien kattoon kiinnitettäviä riippuvalaisimia, jotka ovat energiatehokkuudeltaan ja muotoilultaan täysin omaa luokkaansa. Laajasta valikoimastamme hankit näppärästi lamput keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen ja toimistotiloihin. Tutustu eri malleihin ja ominaisuuksiin ja valitse omasi jo tänään!

Tyylikkäät riippuvalaisimet kodin eri tiloihin Netraudasta

Etsitkö perinteistä ja pelkistettyä valoputkea korkeaan tilaan tai modernia design-lamppua keittiön tai olohuoneen pöydän päälle? Valikoimastamme poimit näppärästi niin klassiset perusmallit kuin trendikkäät riippuvalaisimet eri tiloihin. Mitä suurempi huone on, sitä enemmän ja tehokkaampia valaisimia tarvitset. LED-valaisimet tarjoavat huipputehokasta ja taloudellista valaistusta. Viihtyisää ilmettä puolestaan luot kauniilla riippuvalaisimilla, jotka täydentävät kotisi sisustusta ja luovat miellyttävää tunnelmaa. Voit asentaa riippuvalaisimet myös eri tasoihin, jolloin ne valaisevat tilaa tehokkaasti mutta miellyttävästi. Jos taas pelkäät valon häikäisevän liikaa, voit hankkia osaan tuotteista myös himmentimen.

Runsas valikoima eri värejä

Iso riippuvalaisin on kaunis myös sisustuselementtinä. Varjostimen ja kaapelin muodolla, pinnalla, koolla ja värillä on väliä. Jotta löytäisit omaan sisustukseesi parhaiten sopivat vaihtoehdot, keräsimme laajan värivalikoiman, josta löydät varmasti suosikkisi. Klassinen valkoinen, tyylikkäät teräs ja kromi sekä aina elegantti lasi ovat kuin piste i:n päälle sisustuksessasi. Riippuvalaisimet on helppo asentaa paikoilleen, sillä ne ovat säädettävissä haluamaasi korkeuteen helposti. Osassa valaisimia on valmiina myös asennusta nopeuttava pistoke, joka tekee lampusta heti käyttövalmiin. Varmista ennen tilauksen lähettämistä, että riippuvalaisin sisältää myös polttimot – osaan malleista ne ovat tilattavissa erikseen. Tarkat tiedot löydät tuotteen yksityiskohdista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16