Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Riippuvalaisimet

Riippuvalaisimia käytetään valaisemaan erilaisia tiloja, kuten keittiön ruokailutilaa tai olohuonetta. Ne ovat myös suosittuja sisustuselementtejä, jotka voivat lisätä tunnelmaa ja tyylikkyyttä kotiin. Riippuvalaisimia on saatavilla monissa eri muodoissa, materiaaleissa ja tyyleissä, joten niitä voidaan valita sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin.

1-48 / 2953

2953 tuotetta

1-48 / 2953

2953 tuotetta

Riippuvalaisimet

Runsaassa valikoimassa on huippumerkkien kattoon kiinnitettäviä riippuvalaisimia, jotka ovat energiatehokkuudeltaan ja muotoilultaan täysin omaa luokkaansa. Tutustu eri malleihin ja niiden ominaisuuksiin! Asennuspalvelullamme saat valaisimet vaivattomasti suoraan käyttöön.

Tyylikkäät riippuvalaisimet kodin eri tiloihin

Etsitkö perinteistä ja pelkistettyä valaisinta vai modernia design-lamppua keittiön tai olohuoneen pöydän päälle? Valikoimastamme poimit näppärästi niin klassiset perusmallit kuin trendikkäät riippuvalaisimet eri tiloihin. Mitä suurempi huone on, sitä enemmän ja tehokkaampia valaisimia tarvitset. LED-valaisimet tarjoavat huipputehokasta ja taloudellista valaistusta. Viihtyisää ilmettä puolestaan luot kauniilla riippuvalaisimilla, jotka täydentävät kotisi sisustusta ja luovat miellyttävää tunnelmaa. Voit asentaa riippuvalaisimet myös eri tasoihin, jolloin ne valaisevat tilaa tehokkaasti mutta miellyttävästi. Jos taas pelkäät valon häikäisevän liikaa, voit hankkia osaan tuotteista myös himmentimen.

Runsas valikoima eri värejä

Iso riippuvalaisin on kaunis myös sisustuselementtinä. Varjostimen ja kaapelin muodolla, pinnalla, koolla ja värillä on väliä. Jotta löytäisit omaan sisustukseesi parhaiten sopivat vaihtoehdot, keräsimme laajan värivalikoiman, josta löydät varmasti suosikkisi. Klassinen valkoinen, tyylikkäät teräs ja kromi sekä aina elegantti lasi ovat kuin piste i:n päälle sisustuksessasi. Riippuvalaisimet on helppo asentaa paikoilleen ja osassa valaisimia onkin valmiina asennusta nopeuttava pistoke, joka tekee lampusta heti käyttövalmiin. Varmista ennen tilauksen lähettämistä, että riippuvalaisin sisältää myös polttimot – osaan malleista ne ovat tilattavissa erikseen. Tarkat tiedot löydät tuotteen yksityiskohdista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.