Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Riippuvalaisimet

Riippuvalaisin on yksi suosituimmista valaistusratkaisuista sisustuksessa, ja se voi luoda tunnelmallista valoa eri huoneissa. Riippuvalaisimia on saatavilla monissa eri muodoissa, materiaaleissa ja tyyleissä, joten niitä voidaan valita sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin.

1-48 / 3044

3044 tuotetta

1-48 / 3044

3044 tuotetta

Riippuvalaisimet

Riippuvalaisimia käytetään valaisemaan erilaisia tiloja, kuten keittiön ruokailutilaa tai olohuonetta. Ne ovat myös suosittuja sisustuselementtejä, jotka voivat lisätä tunnelmaa ja tyylikkyyttä kotiin. Runsaassa valikoimassamme on huippumerkkien kattoon kiinnitettäviä riippuvalaisimia, jotka ovat energiatehokkuudeltaan ja muotoilultaan täysin omaa luokkaansa. Tutustu eri malleihin ja niiden ominaisuuksiin! Asennuspalvelullamme saat valaisimet vaivattomasti suoraan käyttöön.

Riippuvalaisin sopii kodin eri tiloihin

Etsitkö perinteistä ja pelkistettyä valaisinta vai modernia design-lamppua keittiön tai olohuoneen pöydän päälle? Valikoimastamme poimit näppärästi niin klassiset perusmallit kuin trendikkäät riippuvalaisimet eri tiloihin. Mitä suurempi huone on, sitä enemmän ja tehokkaampia valaisimia tarvitset. LED-valaisimet tarjoavat huipputehokasta ja taloudellista valaistusta. Viihtyisää ilmettä puolestaan luot kauniilla riippuvalaisimilla, jotka täydentävät kotisi sisustusta ja luovat miellyttävää tunnelmaa. Voit asentaa riippuvalaisimet myös eri tasoihin, jolloin ne valaisevat tilaa tehokkaasti mutta miellyttävästi. Jos taas pelkäät valon häikäisevän liikaa, voit hankkia osaan tuotteista myös himmentimen.

Runsas riippuvalaisinvalikoima eri värejä

Iso riippuvalaisin on kaunis myös sisustuselementtinä. Varjostimen ja kaapelin muodolla, pinnalla, koolla ja värillä on väliä. Jotta löytäisit omaan sisustukseesi parhaiten sopivat vaihtoehdot, keräsimme laajan värivalikoiman, josta löydät varmasti suosikkisi. Klassinen valkoinen, tyylikkäät teräs ja kromi sekä aina elegantti lasi ovat kuin piste i:n päälle sisustuksessasi. Riippuvalaisimet on helppo asentaa paikoilleen ja osassa valaisimia onkin valmiina asennusta nopeuttava pistoke, joka tekee lampusta heti käyttövalmiin. Varmista ennen tilauksen lähettämistä, että riippuvalaisin sisältää myös polttimot – osaan malleista ne ovat tilattavissa erikseen. Tarkat tiedot löydät tuotteen yksityiskohdista.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Riippuvalaisin FocusLight Jordan, 47cm, 3xE27, eri värejä
-15%
Juuri nyt!
Tarjous
Riippuvalaisin FocusLight Jordan, 47cm, 3xE27, eri värejä
229,90  alk. 194,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.