1-98 / 98

98 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-98 / 98

98 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Kompostorit

Kompostointi on helppo ja ekologinen tapa kierrättää kodin biojätteet. Kompostoimalla säästät luontoa ja myös selvää rahaa. Saat kierrätettyä maa-aineksen kätevästi omaan kotipuutarhaan vaikka kukkien ja istutusten mullaksi. Monipuoliset kompostorit kotikäyttöön saat meiltä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa kompostorit edullisesti ja kätevästi Netraudasta. Tarjoamme tuotteillemme kuljetuksen sekä joustavat maksutavat.

Kompostit keräävät jätteet uusiokäyttöön

Nyt on helppoa olla ekologinen. Hyvin hoidettu komposti on pihan kaunistus ja sen avulla säästät selvää rahaa. Kompostointi on helppoa ja kannattavaa niin omakotitaloissa kuin mökeissä, joissa piha mahdollistaa biojätteen uusiokäytön. Kun voit käyttää jätteestä syntyvän mullan omassa pihapiirissäsi, sinun kannattaa ehdottomasti itse kompostoida. Kompostorit muuttavat ruoka-, kasvimaa- ja puutarhajätteet tehokkaasti muhevaksi maanparannusaineeksi kotipuutarhurille. Näin säästät myös jätehuoltokustannuksissa. Netraudassa valittavanasi on monipuolinen valikoima kompostoreja eri käyttötarkoituksiin usealta eri tuotemerkiltä. Tule ja tutustu upeisiin tarjouksiimme ja tee hyvä ekoteko jo tänään!

 Tilaa edullinen kompostori helposti Netraudasta

Laajasta valikoimastamme pystyt valitsemaan sopivan tuotteen omaan tarpeeseesi. Oli taloutesi ja pihasi pieni tai suuri, löydät Netraudasta oikeat kompostorit juuri sinulle. Pikakompostori soveltuu keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin ja se tuottaa kompostia nopeasti. Puutarhakompostori on tarkoitettu puutarha- ja keittiöjätteen kompostointiin. Tyylitietoisen valinta on maisemakompostori, jossa kompostin voi sijoittaa vaikka paraatipaikalle sen maastoon sopivan kivimäisen verhoilun ansiosta. Tarjoamme tuotteisiin myös useita lisätarvikkeita, kuten hoitosettejä ja tyhjennysavustimia. Mökki- tai vapaa-ajanasuntojen jäteratkaisuihin löydät kompostien ohella meiltä myös kuivakäymälät.  Pihanhoitoon ja puutarhan viihtyvyyteen tarjoamme myös kattavan valikoiman, katso vaikka ulko- ja pihavalaisimet. Lisätietoa tuotteista tai ostamisesta saat avuliaalta myyntipalvelultamme. Netraudassa ostaminen on helppoa ja huoletonta sillä toimitamme kaikki tuotteemme postitse ja tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Unohda uuvuttava myymälöissä ja rautakaupoissa kiertely! Nettikauppamme palvelee sinua kellon ympäri. Tilaaminen netistä on turvallista, maksutapoina tarjoamme verkkopankin sekä luottokortit. Palvelemme sinua myös mielellämme paikan päällä showroomeillamme. Tervetuloa edullisille ostoksille! 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16