1-100 / 167

167 tuotetta

1-100 / 167

167 tuotetta

Valokatteet

Monikäyttöiset valokatteet sopivat sekä kuistille, terassille että katokseen. Kaikki valikoimamme valokatteet ovat laadukkaita ja tuovat valoa ja suojaa terassitiloihisi vuodesta toiseen. Valokatteet helpottavat kuistin ja terassin puhtaana pitoa, ja voitkin rauhassa nauttia raikkaasta sadesäästä valokatteesi suojissa. Valokatteet ovat ihanteellinen katosmateriaali, sillä ne suojaavat sateelta ja lumelta, mutta päästävät ihanan luonnonvalon läpi. Valokatteiden ulkonäkö on elegantti ja raikas. Valokatteet on myös helppo asentaa, ja saat nauttia niiden suojasta pitkään. Osta omasi Netraudasta jo tänään!

Korkealaatuiset valokatteet Netraudasta

Monipuolisesta valikoimastamme tilaat valokatteet helposti ja vaivattomasti. Kestävät valokatteet suojaavat sateelta, mutta päästävät kauniin luonnonvalon lävitse, jolloin voit itse nauttia auringonvalosta. Valokatteet on todella nopeaa ja helppoa asentaa. Voit itse lyhentää katteita helposti, jolloin saat sinulle sopivimman mittaisia paloja. Valokatteet sopivat erinomaisesti myös vapaa-ajan asuntojen terasseille. Huomaathan, että meiltä löydät myös erinomaiset ovikatokset, jotka suojaavat sisäänkäyntiä lumelta ja sateelta, mutta päästävät valon läpi. Ovikatos on todella helppo asentaa paikalleen, ja se kohentaa kotisi ulkonäköä hetkessä. Netraudan monipuolisesta valikoimasta saat muutkin korkealaatuiset kattorakenteet, joilla saat uutta ilmettä ja raikkautta kotiisi. Tilaaminen Netraudassa on helppoa, ja voit vertailla tuotteita helposti ja nopeasti. Ostoksia voit tehdä silloin, kun se sinulle sopii. Verkkokauppamme on auki joka päivä, ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa sinua mielellään. Mikäli olet rakentamassa terassia, saat meiltä myös laadukkaat terassilaudat sekä kaiken muun, mitä rakentamiseesi tarvitset. Kurkkaa monipuolinen valikoimamme jo tänään!

Valokatteet helposti verkkokaupastamme

Valokatteet tekevät terassistasi toisen olohuoneen kesällä. Terassille on mukava istuskella sadesäällä, kun valokate suojaa sateelta. Valokatteet sopivat erinomaisesti myös kuistille ja katokseen. Meiltä löydät myös tarvittavat lisätarvikkeet, kuten metallikiinnikkeet, päätypellit, sivutiivisteet ja naulat. Tilaa kaikki tarvittava helposti ja vaivattomasti yhtä aikaa Netraudasta! Monipuolisesta valikoimastamme löydät kaiken muunkin pihaasi, piharakennuksiisi, rakentamiseen ja sisustamiseen tarvittavan. Lähde kivoille ostoksille verkkokauppaamme jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16