Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Liedet

Netraudan valikoimasta löydät paljon erilaisia liesiä. Kokosimme sinua varten tunnettujen merkkien turvalliset, tehokkaat ja pitkäikäiset lattialiedet. Oli etsinnässä sitten kaasuliesi tai sähköliesi, löydät varmasti toiveitasi vastaavan vaihtoehdon. Tutustu nyt valikoimaan ja vertaile tuotteita näppärästi suoraan netissä.

1-48 / 133

133 tuotetta

1-48 / 133

133 tuotetta

Liedet

Sähkö- ja kaasukäyttöiset liedet netistä

Lattialiesi on perinteinen ja erittäin suosittu ratkaisu suomalaiseen keittiöön. Valikoimastamme poimit sähkökäyttöiset valurautaisella, keraamisella tai induktiokeittotasolla sekä uunilla varustetut liedet monissa eri malleissa. Moderneissa liesissä on monipuolisia toimintoja, kuten kiertoilmauuni, sulatustoiminto ja grillivastus. Toiminnot vaihtelevat tuotteittain, ja kunkin mallin yksityiskohtaiset tiedot tarkistat aina helposti tuotekorteista. Myös kaasuliesien ystäville löytyy hyviä vaihtoehtoja. Nykyaikaiset kaasuliedet ovat käytössä erittäin turvallisia, ja osassa kaasukäyttöiseen keittotasoon on yhdistetty sähkökäyttöinen uuni, mikä helpottaa erityisesti leivonnaisten valmistusta. Uunien älykkäiden toimintojen ansiosta ruoanlaitosta ja leipomisesta tulee entistäkin mukavampaa ja nautinnollisempaa. Tutustu siis tuotteisiin ja ihastu.

Turvallinen ja helppohoitoinen liesi nopealla toimituksella

Liesi on yksi kaikkein olennaisimmista kodinkoneista. Kun on aika vaihtaa vanha uuteen tai sisustaa kokonaan uusi keittiö, löydät verkkokauppamme valikoimasta laadukkaat tuotteet nopeasti ja kätevästi. Suosittujen merkkien liedet ovat käytössä turvallisia ja luotettavia. Suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa on panostettu helppohoitoisuuteen ja käytännöllisyyteen. Lapsilukot varmistavat, etteivät perheen pienimmät pääse avaamaan uunin luukkua. Osassa malleja on myös irrotettava luukku, joka helpottaa puhtaanapitoa huomattavasti. Myös värivaihtoehtoja on tarjolla useita. Siten voit olla varma, että löydät juuri omaan keittiöösi parhaiten sopivan, oli se sitten moderni teräs tai klassinen valkoinen. Kun tilaat lieden netistä, hyödyt nopeasta kotiinkuljetuksesta. Älä siis emmi, vaan laita tilaus matkaan heti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.