Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Liuskekivet

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

Liuskekivet

Liuskekivi on erittäin kestävä luonnonkivi, jolla luot aitoa tunnelmaa ja tyyliä pihan eri kulkureiteille. Osa valikoimamme liuskekivistä sopii myös seinien ja portaiden verhoiluun sekä pesu- ja saunatilojen seinä- ja lattiamateriaaliksi. Lavoittain toimitettavat tuotteet on helppo yhdistellä miellyttävän eläväksi pinnaksi, joka kestää taatusti aikaa ja käyttöä jopa isältä pojalle. Tutustu malleihin ja tilaa unelmiesi kiveys jo tänään nopealla toimituksella!

Kestävät ja tunnelmalliset liuskekivet netistä

Jos pidät luonnonmateriaaleista ja aidosta tunnelmasta, liuskekivi on varteenotettava vaihtoehto pihallesi. Tämän tuotteen valitessasi voit myös olla varma, ettei naapurilla ole täysin samanlaista. Kokoat siis kivistä täysin haluamasi, uniikin kokonaisuuden, jonka elävä ja juuri sopivasti epäsymmetrinen pinta ilahduttaa silmää vuosien ajan. Valikoimastamme löydät eri paksuiset liuskekivet pihan poluille, terasseille ja patioille. Niillä päällystät niin pienet askelmapolut kuin laajemmat piha-alueetkin nopeasti ja tehokkaasti. Tutustu tuotteiden yksityiskohtaisiin tietoihin ja varmista sopivuus omaan käyttökohteeseesi. Valitse mieleisesi tuotteet ja klikkaa tilaus matkaan.

Luonnonkivet eri käyttökohteisiin edullisesti

Liuskekivi taipuu käytössä moneksi: osa valikoimamme tuotteista sopii perinteisen ulkokäytön lisäksi verhoiluun ja sisätiloihin, kuten saunaan, takkahuoneeseen tai pesutiloihin. Värinä on harmaan eri sävyjä tumman välimerellisestä vaaleampaan pohjoismaiseen. Talon valettu kivijalka saa uuden ilmeen, kun sen verhoilee tyylikkäillä ja kestävillä luonnonkivillä. Luonnonmateriaali kestää erittäin hyvin säätilojen vaihtelua ja kovaakin kulutusta. Nämä kivet ovat erittäin helppohoitoisia ja käytössä lähes ikuisia, eli sijoituksesi maksaa itsensä varmasti takaisin vuosien kuluessa. Hanki nyt kaikki pihaasi verkkokaupastamme. Meillä shoppailet aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.