Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 470

470 tuotetta

1-48 / 470

470 tuotetta

Kylpyhuonevalaisimet

Kylpyhuoneen valaistuksen ei tarvitse olla tylsä! Mitä, jos panostaisit tällä kertaa valaistukseen, joka todellakin saa parhaat puolesi esiin ja toimii itsetunnon kohottajana? Sano hyvästit kelmeälle valolle, joka paljastaa kaikki pikku virheet. Panosta siis miellyttävään kylpyhuonevalaisimeen, joka on käytännöllisyytensä lisäksi myös kiinnostava sisutuselementti. Huolella valitut ja tyylikkäät kylpyhuonevalaisimet tuovat kylpy- ja suihkutiloihisi ennennäkemätöntä glamouria.

Uudenaikaiset kylpyhuonevalaisimet, kattokruunut ja plafondit

Kylpyhuoneessa vietetään aikaa aamuin illoin, joten sen viihtyisyydellä on suuri merkitys arjen sujuvuudelle. Lisäksi väärin valittu kylpyhuoneen valaistus on omiaan näyttämään meistä ne huonoimmat puolet ja jopa vääristämään todellisuutta. Älä siis vähättele kylpyhuoneen valaistuksen merkitystä, vaan tutustu laajaan kylpyhuonevalaisimet-valikoimaamme. Miltä näyttäisi kauniisti tyylitelty kattokruunu kuin suoraan Versailles’n linnasta tai suloinen tähtitaivassarja, joka vie ajatukset luontoon? Tai ehkäpä sinua kiinnostavat upeat plafondit, joilla luot kylpyhuoneeseesi uskomatonta glamouria? Saatat lampun asentamisen jälkeen kysyä, onko paikka sama kuin ennen – niin paljon voit oikeilla valaisimilla vaikuttaa viihtyvyyteen ja tilan tunnelmaan. Seinävalaisimet ovat hyvä ratkaisu isompaan tilaan, jossa valo on hyvä jakaa tasaisesti. Peilikaappivalaisimet ja peilivalaisimet on tärkeä miettiä kunnolla – niillä on nimittäin paljon vaikutusta siihen, kuka peilistä aamuisin ja iltaisin katsoo. Käytännöllisen valaisimen ei tarvitse olla esteettisesti kehno. Siksi keräsimme sinulle paljon kauniita, arkeen pientä luksusta tuovia valaisimia, jotka toimivat myös kylpytilojen katseenvangitsijoina. Tarkista kunkin tuotteen tiedoista niiden sopivuus omaan kylpyhuoneeseesi ja kerää kaikki ihanat suosikkisi samaan tilaukseen.

Kylpyhuonevalaisin luo kylpyhuoneen tunnelman

Kauniilla valaisimilla vaikutat kylpyhuoneen sisustukseen ja tunnelmaan huomattavasti ja parannat kokonaisuutta pienillä yksityiskohdilla. Kun tyyli on sinulle tärkeää, haluat varmasti kohentaa samalla myös muita työlistalla olevia elementtejä. Olemme täällä sinua varten! Siksi vinkkaamme myös tutustumaan kylpyhuonetarvikkeet- ja kylpyhuonetekstiilit-osioihimme, joista poimit lisää huipputuotteita kotiisi!

Katsotuimmat tuotteet (10)

LED-plafondi Nordlux Oja, IP54, 3000/4000K, eri värejä ja kokoja
★★★★★ ★★★★★
LED-plafondi Nordlux Oja, IP54, 3000/4000K, eri värejä ja kokoja
alk. 54,95 
LED-alasvalo Nordlux Leonis, 2700K, IP65, eri värejä
LED-alasvalo Nordlux Leonis, 2700K, IP65, eri värejä
9,95 
LED-alasvalosarja Nordlux Leonis, 3 kpl/pkt, 4000K, IP65, eri värejä
-10% Jopa
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
LED-alasvalosarja Nordlux Leonis, 3 kpl/pkt, 4000K, IP65, eri värejä
24,95  alk. 22,46  pkt
Seinävalaisin Trio Giada H2O, GU10, eri värejä
31,90  alk. 25,50 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.