Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Suihkukaapit

Suihkukaappi ehkäisee ja suojaa kosteuden aiheuttamilta vaurioilta, koska vesi ohjautuu lattiakaivoon. Suihkukaapilla saat käytännöllisen tilaratkaisun suihkutilaan. Saat hyödynnettyä kylpyhuoneen koko tilan käyttöösi ja voit luoda tyylikkään sisustuksellisen kokonaisuuden.

1-48 / 82

82 tuotetta

1-48 / 82

82 tuotetta

Suihkukaapit

Suihkukaapit ovat oiva ratkaisu kylpyhuoneen toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseen. Kuulostaako tutulta: olet suihkussa ja peseydyttyäsi joudut kuivaamaan kumilastalla koko kylpyhuoneen? Hetken kuluttua joku tallustelee suihkun jäljiltä märillä lattioilla ja kastelee sukkansa ikävästi? Tai peset koiraa, joka päättää kesken pesuaineen vaahdotuksen puistella turkkinsa ja seuraavaksi kylpyhuoneen seinät ovat täynnä saippuaroiskeita? Laadukkaat ja kätevät suihkukaapit pitävät pesuvedet ja roiskeet kurissa. Suihkukaapin asennuspalvelulla saat vaivattomasti valmista!

Suihkukaapit ehkäisevät kosteuden aiheuttamia vaurioita

Kosteusongelmat kylpyhuoneissa ovat vakava ongelma niin omakotitaloissa kuin kerrostaloasunnoissakin. Kylpyhuoneen vesieristys voi olla riittämätön useissa vanhoissa taloissa, jolloin kylpyvesien jatkuva valuttaminen suoraan lattialle voi aiheuttaa kosteuden pääsemisen rakenteisiin ja sen myötä mittavan vahingon. Vaikka kylpytiloissa olisikin asianmukaiset vesieristykset, alan asiantuntijat suosittelevat suihkukaappien käyttöä, jotta lattialla ei lainehtisi vettä joka peseytymisen yhteydessä. Näin huolehditaan kosteuden pysymisestä kylpyhuoneen pintojen sisäpuolella ja varmistetaan, ettei kosteusvahinkoja synny. Kylpyhuoneremontti on aina mittava operaatio – kannattaa siis ennaltaehkäistä mahdolliset vahingot jo etukäteen. Jos suunnittelet koko kylpyhuoneesi uusimista, remonttipalvelumme auttaa suunnittelussa: unelmasta toteutukseen!

Kannattaako hankkia suihkukaappi?

Suihkukaapin hankkiminen voi olla hyödyllistä monestakin syystä. Ensinnäkin se auttaa pitämään kylpyhuoneen lattian kuivana ja puhtaana, mikä vähentää kosteusvaurioiden riskiä. Lisäksi suihkukaapin avulla voit luoda kylpyhuoneeseen modernia ilmettä ja lisätä sen arvoa. Suihkukaappi voi myös parantaa suihkukokemusta tarjoamalla esimerkiksi hierovia suihkupäitä tai höyrytoimintoja. Lopullinen päätös suihkukaapin hankinnasta riippuu kuitenkin omasta budjetista ja tarpeista.

Minkälaiset materiaalit ovat yleisimpiä suihkukaapeissa?

Yleisimpiä materiaaleja suihkukaapeissa ovat lasi ja akryyli. Lasia käytetään usein suihkukaapin seinissä ja ovissa, kun taas akryyliä käytetään usein altaassa ja suihkualtaan pohjassa. Myös alumiini ja teräs voivat olla käytössä rakenteellisissa osissa, kuten kehikossa ja ovissa.

Kuinka paljon tilaa tarvitaan suihkukaapin asentamiseen?

Suihkukaapin asentamiseen tarvitaan yleensä vähintään 70-80 cm syvyys seinästä eteenpäin ja 80-90 cm leveys suihkukaapin asentamiseen. Tämä kuitenkin vaihtelee suihkukaapin koon ja mallin mukaan, joten tarkista aina valmistajan suositukset ennen asennusta.

Kuinka puhdistaa suihkukaappi?

Suihkukaapin puhdistamiseen voidaan käyttää esimerkiksi mäntysuopaa tai lasinpesuainetta. Sekoita pesuaine veteen ja levitä seos suihkukaapin pinnoille. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja huuhtele puhtaaksi vedellä. Jos suihkukaapin pinnat ovat erittäin likaiset, voit käyttää apuna myös esimerkiksi etikkaa. Muista kuitenkin suojata kädet ja silmät kemikaaleilta käytön aikana. Suihkukaapin pinnat kannattaa myös kuivata käytön jälkeen, jotta kosteus ei jää pinnoille ja aiheuta likaantumista.

Suihkukaappi mahdollistaa koko kylpyhuoneen tilan hyödyllisen käytön

Netraudan valikoimasta löydät suihkukaapit monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Oli kylpyhuoneesi sitten pienehkö tai suurempi, löydät kylpyhuoneeseesi sopivan mallin. Myös tyyleissä ja väreissä on valinnanvaraa. Netraudan suihkukaappivalikoimassa on kaikkea pelkistetyistä peruskaapeista aina todellisiin luksusmalleihin asti. Myös muotoja on monia, neliskanttisesta kaarevaan kulmamalliin. Osa malleista asennetaan kiinteillä jaloilla suihkutilaan, osassa malleja on suihkualtaan alla pyörät helpottamassa siivoamista. Suihkukaappien liukuovet ovat laadukkaita, helppoja avata ja sulkea sekä pitää puhtaana. Kaappimme ovat turvallisia, laadukkaita ja helppoja asentaa. Asennuspaketit sisältävät kaikki asennukseen tarvittavat osat. Valitse suihkuusi mieleisesi hanat Netraudan kattavasta valikoimasta. Suihkusaippuat, shampoot ja pesuharjat pysyvät suihkukaapissa hyvässä järjestyksessä, kun hankit niitä varten kaappiin hyllyt tai telineet.

Pieni kylpyhuone voidaan varustaa suihkunurkalla

Netraudan valikoimista löytyvät erityisesti pienien kylpyhuoneiden suihkutilojen käytännölliset ratkaisut. Suihkukaappi saattaa olla liian kookas pieneen tilaan, mutta suihkunurkka koossa 70x70 cm suojaa kylpyhuonetta vesiroiskeilta ja rajaa tilaa tyylikkäästi. Suihkunurkka taiteovilla vapauttaa pieneen kylpyhuoneeseen tilaa hyötykäyttöön. Kompakti vaihtoehto pieneen suihkutilaan on suihkuseinä. Myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.