Suihkukaapit

1-100 / 103

103 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 103

103 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Suihkukaapit

Käykö sinullekin näin: olet suihkussa ja peseydyttyäsi joudut kuivaamaan kumilastalla koko kylpyhuoneen? Hetken kuluttua joku tallustelee suihkun jäljiltä märillä lattioilla ja kastelee sukkansa ikävästi? Tai peset koiraa, joka päättää kesken pesuaineen vaahdotuksen puistella turkkinsa ja seuraavaksi kylpyhuoneen seinät ovat täynnä saippuaroiskeita? Laadukkaat ja kätevät suihkukaapit pitävät pesuvedet ja roiskeet kurissa!

Netraudan suihkukaapit saavat sinut jättämään hyvästit kosteusongelmille

Kosteusongelmat kylpyhuoneissa ovat vakava ongelma niin omakotitaloissa kuin kerrostaloasunnoissakin. Kylpyhuoneen vesieristys voi olla riittämätön useissa vanhoissa taloissa, jolloin kylpyvesien jatkuva valuttaminen suoraan lattialle voi aiheuttaa kosteuden pääsemisen rakenteisiin ja sen myötä mittavan vahingon. Vaikka kylpytiloissa olisikin asianmukaiset vesieristykset, alan asiantuntijat suosittelevat suihkukaappien käyttöä, jotta lattialla ei lainehtisi vettä joka peseytymisen yhteydessä. Näin huolehditaan kosteuden pysymisestä kylpyhuoneen pintojen sisäpuolella ja varmistetaan, ettei kosteusvahinkoja synny. Kylpyhuoneremontti on aina mittava operaatio – kannattaa siis ennaltaehkäistä mahdolliset vahingot jo etukäteen. Mikäli taas suunnittelet kylpyhuoneesi uusimista, suihkukaapit ovat oiva ratkaisu sen toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseen. Ahtauskaan ei ole ongelma, sillä mallistomme pienimmät suihkukaapit mahtuvat varmasti pieneenkin tilaan.

Suihkukaapit laajasta valikoimasta jokaiseen kylpyhuoneeseen

Netraudan valikoimista löydät suihkukaapit joka lähtöön. Oli kylpyhuoneesi sitten pieni tai suuri, löydät varmasti juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan mallin. Myös tyyleissä ja väreissä on valinnan varaa. Netraudan suihkukaappivalikoimassa on kaikkea pelkistetyistä peruskaapeista aina todellisiin luksusmalleihin asti. Myös muotoja on monia, neliskanttisesta kaarevaan kulmamalliin.. Osa malleista asennetaan kiinteillä jaloilla suihkutilaan, osassa malleja on suihkualtaan alla pyörät helpottamassa siivoamista. Suihkukaappien liukuovet ovat laadukkaita ja helppoja avata ja sulkea sekä pitää puhtaana. Kaappimme ovat turvallisia ja laadukkaita ja helppoja asentaa. Asennuspaketit sisältävät kaikki asennukseen tarvittavat osat. Valitse suihkuusi mieleisesi hanat ja muut tarvikkeet Netraudan kattavista valikoimista. Katso valikoimaamme kohdasta amme- ja suihkuhanat. Suihkusaippuat, shampoot ja pesuharjat pysyvät suihkukaapissa hyvässä järjestyksessä, kun hankit niitä varten kaappiin hyllyt tai telineet. Netraudan valikoimista löytyvät myös kylpyhuonetarvikkeet, jotka voit tilata samalla kertaa kuin suihkukaapinkin. Tutustu valikoimaamme kätevästi netissä ja tee tilaus. Suihkukaapit toimitetaan suoraan kotiisi ja mukana saat selkeät kokoamisohjeet, joilla onnistut varmasti. Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16