Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Seinävalaisimet

Seinävalaisimet sopivat moniin erilaisiin tiloihin ja kohteisiin. Ne voivat toimia paitsi valonlähteenä myös osana sisustusta. Seinävalaisimilla valaiset niin käytävät, huoneet, kylpyhuoneet kuin varastotilatkin. Niiden monipuolisuus tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin tarpeisiin.

1-48 / 1040

1040 tuotetta

1-48 / 1040

1040 tuotetta

Seinävalaisimet

Oikein sijoitettu seinävalaisin voi tuoda arkeen käytännöllisyyttä tai toimia upeana katseenvangitsijana. Kun sisustaminen on sinulle intohimo, tutustu laajaan seinävalaisinvalikoimaamme ja poimi suosikkisi.

Käytännölliset, perinteiset, modernit tai koristeelliset seinävalaisimet netistä

Seinävalaisinvalikoimamme on todella laaja, sillä haluamme tarjota sinulle mahdollisimman monta vaihtoehtoa kauniiseen ja oman näköiseesi sisustukseen. Seinävalaisimella valaiset kätevästi esimerkiksi työpisteen tai lukutilan, mutta se sopii todella hyvin myös kohdevalaisuun. Meiltä tilaat myös tauluvalaisimet julisteiden, maalausten ja valokuvien kohdevalaisuun. Alaspäin suunnattu valo päästää taideteoksen oikeuksiinsa. Älä piilota kiinnostavia yksityiskohtia pimeään, vaan hanki käytännölliset seinävalaisimet meiltä kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löydät niin perinteiset pyöreät kuin nelikulmaisetkin seinävalaisimet, ja onpa joukossa myös todella näyttäviä moderneja ja upean koristeellisia seinävalaisimia. Sinä valitset omaan tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon – muistathan kuitenkin, että odottamattomat poikkeukset perustyylistä voivat tuoda sisustukseesi uutta särmää. Uskalla siis kokeilla myös uutta ja valitse mieleisesi seinävalaisimet tämän perusteella. Kun haluat tuoda elämääsi kokonaisvaltaisesti lisää valoa, katso myös lattiavalaisimet-osiomme, josta saat lisää valaisininspiraatiota!

Tyylikäs seinävalaisin Netraudasta

Kun haluat nähdä suunnittelusi lopputuloksen nopeasti, tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet meiltä. Valikoimamme sisältää paljon erilaisia sisustustuotteita ja -tarvikkeita, joilla lisäät kotiisi omaa persoonallista ilmettä. Ehkäpä tarvitset seinävalaisimien lisäksi myös muuta säihkettä elämään? Kun mietit seinään kiinnitettävien valaisimien seuraksi muita vaihtoehtoja, katso myös kattovalaisimet, joista löydät sekä moderneja että näyttäviä vaihtoehtoja. Kodissasi ei voi koskaan olla liikaa kauneutta ja tyyliä. Netraudan avulla saat taatusti uusia ideoita ja teet arjestasi suloisempaa.

Myydyimmät tuotteet (10)

LED-seinävalaisin Trio Perugia, 4000K, eri värejä
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
LED-seinävalaisin Trio Perugia, 4000K, eri värejä
125,00  alk. 87,50 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Seinävalaisin Nordlux Ellen 20, eri värejä
Seinävalaisin Nordlux Ellen 20, eri värejä
alk. 59,95 
Seinävalaisin Trio Giada H2O, GU10, eri värejä
-40%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Seinävalaisin Trio Giada H2O, GU10, eri värejä
31,90  alk. 19,10 
Seinävalaisin Sunwind Design LED USB 12V eri värejä
65,00  61,90 
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Seinäspottivalaisin Lucide Clubs, 1xGU10, eri värejä
43,55  30,50 
-20%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Seinävalaisin Linento Lighting Fresno, eri värejä
107,00  alk. 85,60 
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
LED-seinävalaisin Trio Piera H2O, 41cm, IP44, eri värejä
85,90  alk. 60,10 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.