Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Alasvalot

Etsitkö erityisen tyylikästä ja ajatonta monitoimivalaisinta? Alasvalot ovat näppärä ratkaisu kodin kaikkiin huoneisiin. Mallista ja asennustekniikasta riippuen kattoon upotettavat valaisimet sopivat hyvin myös ulkokäyttöön tai kylpyhuoneeseen. Netraudasta löydät niin pyöreät kuin neliön muotoiset valaisimet mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin edullisesti.

1-48 / 581

581 tuotetta

1-48 / 581

581 tuotetta

Alasvalot

Alasvalosarjat ovat kasvattaneet suosiotaan uudisrakentamisessa jo useiden vuosien ajan. Yksi syy suureen suosioon on niiden ajattomuus ja monipuolisuus. Itse spotit voivat olla suhteellisen huomaamattomia, mutta niiden avulla voidaan helposti luoda miellyttävä ja kutsuva ilmapiiri, ja himmennettävät valosarjat tuovat tunnelmaa yhtä lailla takkahuoneeseen kuin makuutiloihinkin. Tuotteita vertaillessa kannattaa pitää mielessä, että valokiilan leveys määrittelee sen, soveltuvatko upotettavat spotit paremmin kohdevalaisuun tai yleisvaloksi.

Tyylikäs kylpyhuone syntyy oikealla valaistuksella

Toinen mahdollinen käyttökohde alasvaloille on kylpyhuone. Kun valitset valaisimia kylpyhuoneeseen, kannattaa tarkistaa tuotteen suojausluokitus ja sen soveltuvuus kosteaan tilaan. Jos IP-luokitus on vähintään IPX4, kyseessä on turvallinen ja samalla kätevä ratkaisu moderneihin kylpytiloihin. Satsaamalla laadukkaisiin LED-valoihin, voit säästää samalla myös jopa 80 % energiaa vanhoihin halogeenilamppuihin verrattuna.

Monipuolinen valikoima alasvaloja Netraudasta – Valitse tyylikäs valaistus kotiin

Netraudasta löydät suuren valikoiman johtavien valmistajien alasvaloja houkuttelevaan hintaan. Tässäkin tuotekategoriassa olemme koonneet mahdollisimman monipuolisen kirjon erilaisia malleja, jotka sopivat hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustustyyliin, kodin sisälle tai ulos. Tyypillisiä materiaaleja ovat teräs, alumiini ja kromi. Metalli on väriltään neutraali ja sulautuu hyvin mitä erilaisimpiin ympäristöihin. Valkoinen valosarja on erityisen hillitty vaihtoehto, kun kohteen katto on vaalea, eikä itse valaisinta haluta korostaa. Suunnattava alasvalo puolestaan lisää joustavuutta arjessa: sitä on helppo kallistaa haluttuun suuntaan tai kohtaan. Vaikka pyöreät spotit ovatkin erityisen suosittuja, myös neliö on tehnyt tuloaan valaisimien muotokielessä. Neliskulmainen, kattoon upotettava LED-paneeli on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Myydyimmät tuotteet (10)

-30%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Uppovalaisin Eglo connect.z Carosso-z, Ø9.3cm, LED, 4.7W, IP20, eri värejä
49,50  34,70 

Katsotuimmat tuotteet (10)

LED-Alasvalosetti Paulmann Calla, 10-osainen, suunnattava, 4000K, eri värejä
LED-Alasvalosetti Paulmann Calla, 10-osainen, suunnattava, 4000K, eri värejä
191,00 
LED-alasvalo Nordlux Leonis, 2700K, IP65, eri värejä
LED-alasvalo Nordlux Leonis, 2700K, IP65, eri värejä
9,95 
Alasvalosetti Paulmann Base, 10-osainen, suunnattava, GU10, eri värejä
Alasvalosetti Paulmann Base, 10-osainen, suunnattava, GU10, eri värejä
50,95 
LED-Alasvalosetti Paulmann Calla, 10-osainen, suunnattava, IP65, 4000K, eri värejä
179,00 
-30%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
LED-Upotettava alasvalosetti Eglo connect.z Fueva-Z, 8,5cm, 8.4W, 3kpl, eri värejä
69,30  alk. 48,50 
-10% Jopa
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
LED-alasvalosarja Nordlux Leonis, 3 kpl/pkt, 4000K, IP65, eri värejä
24,95  alk. 22,46  pkt

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.