Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Parketit

Parketti on suosittu lattiamateriaali, joka valmistetaan usein puusta. Se koostuu useista ohuista puulevyistä, jotka on liimattu yhteen ristiin toisiinsa nähden. Rakenne tekee parketista erittäin kestävän lattiamateriaalin. Parketti on myös tyylikäs ja luonnollinen lattiamateriaali, joka sopii moniin eri sisustustyyleihin. Parkettilattia on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin aikaa, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan monille kodinomistajille.

Näitä haetaan nyt eniten: Tammiparketti

1-48 / 401

401 tuotetta

1-48 / 401

401 tuotetta

Parketit

Parketti luo klassisen kauniin pohjan kodin sisustukselle. Tutustu Netraudan laajaan valikoimaan, josta löydät varmasti remonttikohteeseesi sopivan parkettilattian, joka miellyttää silmää ja sopii kukkarollesi. Kun sopiva lattiamateriaali on löytynyt, kannattaa samalla kertaa tilata myös kaikki parkettilattian asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet, jotka löydät myös helposti ja nopeasti Netraudan verkkokaupasta. Aloita unelmiesi parkettilattian suunnittelu jo tänään ja klikkaa itsesi ostoksille Netrautaan vuorokaudenajasta riippumatta!

Lämminhenkinen parkettilattia on ikisuosikki

Parkettilattiassa on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kestosuosikin lattiamateriaalivalinnoissa. Parketin valmistamiseen on käytetty aitoa puuta, joka tuo sisustukseen lämpimän ja luonnonmukaisen tunnelman. Puuparketti myös tuntuu mukavalta jalan alla, sillä se pysyy esimerkiksi laminaattia paremmin lämpimänä. Jos parketti pääsee pitkän käytön aikana kulumaan, voi sen useimmiten hioa ainakin kerran uudelleen.

Parketeissa on valinnanvaraa

Parkettivaihtoehtoja löytyy Netraudan valikoimista runsaasti. Tarjolla on muun muassa lankku- mosaiikki ja erikoisparketteja sekä ohutpuu- ja bambulattioita. Eri puulajeista valmistetuilla parketeilla on omanlaisensa ilme, joista jokaiselle löytyy varmasti se suosikki. Parketteihin tutustuminen puulajien mukaan on helppoa Netraudan verkkokaupan rajaustoiminnon ansiosta. Rajaustoiminnon avulla myös sopivan levyisen ja hintaisen parkettivaihtoehdon haarukoiminen onnistuu sujuvasti. Osassa parketeista on jo valmiiksi jonkinlainen pintalakka tai -öljy. Jos kodissasi on lattialämmitys, tarkista, että valitsemasi parketti sopii asennettavaksi tilaan, jossa on lattialämmitys. Tutustu Netraudan kattavaan parkettivalikoimaan ja tilaa jo tänään kotiin toimitettuna!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.