Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 752

752 tuotetta

1-48 / 752

752 tuotetta

Verkkoaidat

Kotitalon pihaan pääsee helposti eläimiä varsinkin taajama-alueella. Tuolloin voivat koristepuut, kukkaset ja pensaat olla uhattuina, sillä varsinkin kauriit, hirvet ja jänikset nauttivat niiden antimista suurella innolla, ellei niitä ole suojattu kunnolla. Verkkoaidalla pystyt rakentamaan kätevät, helposti muokattavat ja tyylikkäät suojat tuhoeläimiä vastaan. Netraudan mainiosta valikoimasta löytyvät aitatarpeiksi tukevat verkkoaidat, paalut, erilaiset ja monen kokoiset verkot, portit ja kiilat.

Verkkoaidat – rakenna tukeva aitaus kotieläimillesi helposti ja nopeasti

Moni metsästäjä pitää koiria, jotka eivät pääosin asu sisällä. Maataloissa taas pidetään eläimiä erilaisissa aitauksissa riippuen vuodenajasta ja siitä, pidetäänkö eläimiä näytillä vaikkapa lapsia varten. Tällöin eläimille täytyy pystyä rakentamaan tukeva aitaus, josta ne eivät pääse karkuun ja joka pitää muut uhat loitolla. Myös aitaukset laiduntaville elukoille ovat erittäin tärkeitä, joten niiden rakentamiseen kannattaa panostaa.

Netrauta tarjoaa laajan tarpeiston erilaisten aitausten rakentamiseen. Voit valita halutun aidalle sopivan leveyden, metallinauhan paksuuden ja materiaalin, käyttöön sopivan silmäkoon, aidan korkeuden ja lisäksi parhaat oheistuotteet. Esimerkiksi laidunaitaus tarvitsee ajoportin, joka pysyy pystyssä ryskeessäkin, eikä hajoa vaikka eläin sitä koettelisi. Lisäksi voit tilata mukaan kiinnikkeet, tolpat ja kiinnityslangat samalla kertaa, jotta aitasi valmistuu hujauksessa ja pitää kaiken sisällä tai ulkona asianmukaisesti. Me Netraudassa haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten tuotteet ovat huippulaadukkaita, ja löydät taatusti juuri sopivat verkkoaidat ja aitatyökalut pihaasi.

Myydyimmät tuotteet (10)

Verkkoaidan käyntiportti AB Polar, eri kokoja ja värejä
★★★★★ ★★★★★
Verkkoaidan käyntiportti AB Polar, eri kokoja ja värejä
300,00  alk. 195,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Koiran kevythäkki Brava Highway, eri kokoja ja värejä
Koiran kevythäkki Brava Highway, eri kokoja ja värejä
alk. 69,00 
★★★★★ ★★★★★
Verkkoaidan käyntiportti AB Polar, eri kokoja ja värejä
300,00  alk. 195,00 
-35%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Verkkoaidan käyntiportti AB Polar Strong, leveys 1500mm, eri kokoja ja värejä
522,00  alk. 339,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.