Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Juoksumatot

Juoksumatto soveltuu liikuntavälineeksi kaiken ikäisille. Voit ylläpitää lihaskuntoa lisäämällä päivittäistä askelmäärää tai harjoittaa juoksukestävyyttä. Tutustu juoksumattojen moniin ominaisuuksiin ja löydä juuri käyttötarkoitukseesi sopiva laite. Säännöllinen puhdistus ja voitelu pidentävät juoksumaton ikää: lue juoksumaton huoltovinkit.

  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

Juoksumatot

Mitä hyötyä on juoksumatosta?

Juoksumatto on erinomainen laite kunnon kohottamiseen ja se sopii mainiosti eri tasoisille liikkujille. Sen avulla voi lämmitellä lihakset lihaskuntoharjoittelua varten, tehdä intervallitreeniä tai harjoitella juoksukestävyyttä. Juoksumatolla saa nopeasti nostettua sykettä ja lisättyä askeleita päivään, eikä ulos tarvitse välttämättä mennä lainkaan. Juoksumatto sopii mainiosti myös vanhemmille ihmisille lihasvoiman ylläpitämiseksi. Juoksumatolla juokseminen polttaa yleensä kaloreita nopeammin kuin useimmat muut liikuntamuodot, kuten pyöräily. Se on loistava valinta myös yritysten kuntosaleille, jolloin useat henkilöt voivat käyttää samaa laitetta. Juoksumaton hankinta työpaikalle on sijoitus työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen.

Millainen juoksumatto kannattaa hankkia?

Juoksumattoja on monia erilaisia, joten kannattaa tutkia niiden ominaisuuksia sekä selvittää minkälaista kuormaa ne kestävät. Jos olet hankkimassa uutta juoksumattoa, suosittelemme, että valitset maton, joka kestää noin 50 kiloa enemmän kuin painosi, jotta voit varmistaa, ettet rasita moottoria. Jos painat tätä enemmän, saatat joutua investoimaan kalliimpaan tuotteeseen. Juoksumattojen tuotetiedoissa on mainittu maksimi kuormankestävyys. Lisäksi kannattaa miettiä minkälaiseen tilaan juoksumatto sijoitetaan. Pieneen tilaan kannattaa hankkia kokoontaitettava juoksumatto, jolloin juoksumaton saa kätevästi varastoitua esimerkiksi sängyn alle.

Netraudasta löydät juoksumatot hyvällä hinta-laatusuhteella. Valikoimastamme löytyy suositut Tunturi- juoksumatot ja mallit Tunturi T80 ja T90, sekä laadukkaat Gymstick-juoksumatot. Kannattaa seurata tarjouksia, jotta voit hankkia oman juoksumaton kotiin edullisesti!

Paljonko juoksumatto maksaa?

Laadukkaimmissa ammattilaistason juoksumatoissa on monipuolisesti ominaisuuksia ja ne maksavat 3000-5000 euroa. Kalliimmissa juoksumatoissa on parempaa tekniikkaa ja ne kestävät käytössä pidempään, joten voit pitää yllä juoksuharrastustasi useita vuosia. Halvimmat juoksumatot maksavat 200-400 euroa, jolloin saat perusharjoitteluun soveltuvan juoksumaton. Jos juokset aktiivisesti ja tavoitteenasi on kohottaa kuntoa kannattaa valita 600-800 euron hintainen juoksumatto, jolloin saat jo enemmän ominaisuuksia käyttöösi. Juoksumaton alle kannattaa hankkia kuntoilulaitteen alusmatto, joka pitää laitteen paikoillaan ja suojaa myös lattiaa.

Sopiiko juoksumatto kävelyyn?

Juoksumaton nopeutta voi säätää, joten niillä voi myös tehdä kävelytreeniä tai kevyttä hölkkää. Mikäli pääasiallinen käyttötarkoituksesi on kävellä, voit hankkia erityisesti kävelyyn tarkoitetun kävelymaton.

Millaisia ominaisuuksia juoksumatoissa on?

Yleisimmät juoksumattojen ominaisuudet ovat nopeuden ja kallistuksen säätö, jolloin saat tehoa juoksuharjoitteluun. Parhaimmissa juoksumatoissa on useita erilaisia treeniohjelmia ja lisäominaisuuksia kuten LED-näyttö, bluetooth-liitäntä älylaitteille ja sovelluksille, kaukosäädin nopeuden säätöön tai MP3- tai USB-liitäntä erilaisille laitteille. Näytöltä tai erillisestä sovelluksesta on helppo seurata harjoituksen kulkua ja tehoa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.