Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Temal – Kylpyhuonekalusteita 5 cm välein

Temal on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tunnetaan emaloitujen saniteettituotteiden valmistajana. Tämä suomalainen toiminnalliseen muotoiluun panostava perheyritys jatkaa Hackmannin ja Wärtsilän 1910-luvulla käynnistynyttä emalointitoimintaa. Punaisena lankana toimii viiden senttimetrin konsepti, jonka ansiosta jokaiseen kylpyhuoneeseen löytyy yksilöllinen ja sopiva ratkaisu. Temal tarjoaakin Euroopan laajimman valikoiman räätälöitynä 5 cm välein. Yrityksen nimi tulee kekseliäästi sanoista teräs ja emali.

Innovatiivinen tuotevalikoima pitää sisällään kylpyhuonekalusteet ja pesualtaat. Temal valmistaa tuotteensa itse, joten laatu ja toiminnallisuus voidaan taata. Konseptin perustana toimivat emaloidut pesualtaat, joita on saatavana luonnollisesti 5 cm välein suuri ja kattava valikoima. Temalille on myös myönnetty kansainvälinen ISO 9001-laatusertifikaatti, mikä kertoo osaltaan yrityksen toiminnan ja laadun korkeasta tasosta sekä asiakaslähtöisyydestä.

Tuotteissa käytettävä nykyaikainen saniteettiemali soveltuu erityisesti niihin kylpyhuoneisiin ja pesutiloihin, joissa kaivataan helppohoitoisuutta, kestävyyttä sekä hygieenisyyttä. Kun posliinin runko on poltettua savea, niin emali on syvävedettyä eli lasitettua terästä, joka on pitkäikäistä ja mekaanisesti kestävää. Tämän lisäksi emaloitujen saniteettituotteiden seinämäpaksuus on ohuempi, joten nykyaikaisten valmistusmenetelmien ansiosta valmis tuote on vähemmän tilaa vievä ja sirompi. Teräs on myös materiaalina helpommin muotoiltavaa, joka mahdollistaa tuotteiden valmistuksen mittojen mukaan.

Temal-tuotteiden saniteettiemalin pinta on erityisen kova ja naarmunkestävä ja sen pintakiilto säilyy vahaamatta kestäen lisäksi kaikki arjessa käytetyt kemikaalit. Materiaali on lisäksi helppo pitää puhtaana, säilyttää värinsä erinomaisesti ja kestää hienosti suuretkin lämpötilavaihtelut.

Kaikki Temalin peilikaapit, allaskaapit ja korkeat kaapit toimitetaan rungot koottuina, jotta ideologian joustavuus ja helppous jatkuisivat myös kotona tuotteita asennettaessa. Ainoastaan Temalette-sarjan tuotteet toimitetaan osina, sillä niitä varastoidaan valmiiksi pakattuina tehtaalla. Näin varmistetaan toimitus kiireellisiinkin remontteihin jopa muutamassa arkipäivässä.

1-48 / 256

256 tuotetta

1-48 / 256

256 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.