Aspen - Sinun kylpyhuoneesi

Aspen on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut skandinaavisen tyylikkääseen ja toimivaan kylpyhuonemuotoiluun. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat monenlaiset kylpyhuonekalusteet sekä pesualtaat. Mikä parasta, kaikki Aspenin kalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina, joten asentaminen sujuu helposti ja nopeasti. Jopa ovet ja laatikot ovat paikoillaan, joten vain seinäasennus puuttuu. Kalusteen toimitus valmiiksi kasattuna tarkoittaa myös sitä, että sen toimintoja on testattu ennen asiakkaalle lähettämistä ja voidaan olla varmoja, että kaikki toimii.

Parhaat materiaalit synnyttävät täydellisen lopputuloksen


Posliini kestää kaikista allasmateriaaleista parhaiten kulutusta, sillä se on kovaa ja lasitetun pinnan ansiosta naarmun kestävää. Siksi Aspenin altaissa käytetään vain posliinia, joka on myös helposti puhtaana pidettävää luonnonmateriaalia. Puukalusteiden puuna käytetään joko massiivipuuta tai viilutettua puuta. Vankan ammattitaidon ansiosta puun käsittely ja sen käyttäytyminen kosteissa tiloissa on Aspenille tuttua.

Aspen osana parempaa arkea


Kiitos älykkäiden yksityiskohtien, arki helpottuu ja kylpyhuoneesta tulee yksi kodin toimivimmista tiloista. Huurtumattoman peilin vuoksi näkymä pysyy selkeänä kosteudesta huolimatta ja integroidun suurentavan peilin avulla on helppo nähdä kasvojen pienimmätkin yksityiskohdat. Peilikaapeissa on lisäksi magneettipidin ja laatikossa sijaitsee kekseliäästi pistorasia. Turha pauke jää historiaan pehmeästi sulkeutuvien ovien ja laatikoiden ansiosta.

Kiitos fiksujen säilytysratkaisujen, tavarat pysyvät järjestyksessä Aspenin kylpyhuonekalusteissa. Osastoihin jaetut laatikot pitävät pienemmätkin tavarat oikeilla paikoillaan ja korkeassa kaapissa on lokeroitu ovi tuomassa lisää näppärää säilytystilaa. Koska laatikot ovat täysin ulosvedettävät, niitä on helpompi käyttää. Seinäkaapissa on nenäliinakotelo ja alakaapissa näppärä salalokero.

Ympäristöä ajatellen


Useat Aspen Viskan-sarjan kalusteista ovat Joutsenmerkittyjä. Joutsenmerkki on ympäristö- ja laatumerkintä, joka osoittaa, että valmistuksessa käytetään vettä ja energiaa säästeliäästi samalla kun kierrätettävyyteen ja materiaalivalintoihin kiinnitetään erityistä huomiota. Joutsenmerkityt tuotteet merkitsevät myös tuotteen pidempää käyttöikää. Se on tärkeä arvo niin kylpyhuoneympäristön kuin yhteisen ympäristömme hyväksi.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18