Kährs

Laadukkaita lattiamateriaaleja valmistava ruotsalainen Kährs on alansa edelläkävijä. Kährs parketti onkin loistava valinta jokaiseen kotiin, jossa halutaan panostaa laatuun ja näyttävyyteen. Uutuutena valikoimassa nyt myös Kährs Luxury Tiles -vinyylilankut, joissa upeaan ulkoasuun yhdistyy erinomaiset käyttöominaisuudet. Lattioiden asentaminenkin onnistuu ilman apukäsiä Kährsin patentoidun lukkopontin avulla. Tutustu kattavaan lattiavalikoimaan jo tänään ja tee tilauksesi pikimmiten!

Kährs-parketti on helppo asentaa itsenäisesti

Lattian asentamisen ei tarvitse olla hankalaa. Kährs pitää huolen siitä, että asentaminen onnistuu jokaiselta. Parketin voi asentaa uivana asennuksena tai liimaamalla lattialankut alustaan. Uivassa asennuksessa auttaa Kährsin patentoima Woodlock-lukkopontti, jonka avulla lattialankut kiinnittyvät helposti toisiinsa. Lukkopontti jättää kuitenkin liikkumavaraa, jolloin lattia elää. Tällainen kiinnitystapa onkin suositeltava parkettilattialle. Jos lattia taas liimataan kiinni alustaan, tulee silloin huomioida lattian kuivumisaika. Lattian päälle ei saa astua välittömästi liimaamisen jälkeen, jotta lankut eivät liikahda pois paikoiltaan. Kun lattia on asennettu hyvin, voi luottaa siihen, että se kestää niin aikaa kuin käyttöäkin. Kaikki Kährsin parketit on pinnoitettu niin, että jokainen pieni kolhu ei näy lattiassa. Ne sopivat siis loistavasti myös koteihin, joissa on eläimiä.

Tilaa tyylikkäät Kährs-lattiat kotiisi Netraudasta

Kährs-parketti on todella kaunis ja ajattoman tyylikäs ratkaisu jokaiseen kotiin. Parkettia löytyy monessa eri värissä sekä kahdessa eri paksuudessa. Suosituin malli on tammiparketti, joka sopii mainiosti suomalaiseen makuun. Harmaan sävyt ja tumma lattia taas tuovat eloa kotiin. Ne huomataan heti, joten niitä voi käyttää yhtenä kodin sisustuselementeistä. Lattian väriä on mahdollista vaihdella myös huoneittain väriteeman mukaan. Tavallinen puuparketti sopii hyvin kodin yleisimmin käytettyihin tiloihin. Ohutpuulattia taas käy hyvin vaikkapa makuuhuoneeseen, koska se tuntuu pehmeämmältä jalkojan alla. Myös Kährsin korkealaatuisista vinyylilankuista löytyy useita kuoseja ja värejä jokaiseen kotiin. Haluatko sinäkin viimeistellä kotisi sisustuksen tyylikkäällä lattialla? Kährsin laadukkaiden lattiamateriaalien joukosta löydät takuulla oman suosikkisi. Toteuta unelmasi ja tilaa lattiat jo tänään. Saat tuotteet kuljetettuna suoraan kotipihaasi!

1-100 / 170

170 tuotetta

1-100 / 170

170 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16