Kährs – Kauniita ja laadukkaita lattioita kotiin ja julkisiin tiloihin

Kährs perustettiin jo vuonna 1857 eteläisen Ruotsin metsäisten maisemien keskelle. Tänä päivänä Kährs on yksi maailman vanhimpia ja innovatiivisimpia lattia-alan yrityksiä. Kährsin laaja lattianpäällysteiden valikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Kährsin menestyksen perustana on aina ollut intohimo luoda kauniita ja korkealaatuisia lattianpäällysteitä, joissa pitkät käsityötaidon perinteet yhdistyvät huipputeknologiaan.

Kährs-parketti tuo sisustukseen aidon puun lumoa

Kährs-parketti on kokonaan puuta, joka on ekologinen, uusiutuva, kierrätettävä ja pitkäikäinen materiaali. Kährs-parkettilattioissa yhdistyvät ensiluokkainen design, korkea tekninen laatu sekä puumateriaalin luonnollinen kauneus. Kährs-parketti on vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta. Jo yli 180 Kährs-parkettia on saanut Joutsenmerkin. Kährs-parkettien monipuolinen valikoima sisältää niin klassisia 3-sauvaisia parketteja kuin näyttäviä 1-sauvaisia parketteja.

Kährs Life -kovapuulattia elää kanssasi täyttä elämää

Kährs Life on aitopuinen kaunis ja kestävä lattia, joka elää kanssasi täyttä elämää. Ohuen rakenteensa ansiosta Kährs Life sopii erinomaisesti myös remonttikohteisiin. Lattian pinta on luonnollisen kaunis ja lämmin paljaan jalan alla. Korkeinta laatustandardia edustava mattalakka säilyttää puun luonnollisen tunnun. Lattian rakenne on vakaa ja sen kulutuksen ja painaumankestävyys on erittäin hyvä. Kährs Life -mallisto tarjoaa sävyjä vaaleasta tummaan sekä 1-sauvaisia että 2-sauvaisia vaihtoehtoja.

Kährs Luxury Tiles -vinyylilankku tuo ajatonta tyyliä kotiin

Kährs-vinyylilankut näyttävät luonnollisen kauniilta puu- ja kivilattioilta ja niissä on kaikki modernin vinyylilattian hyvät käyttöominaisuudet kuten hyvä kulutuksen kestävyys, miellyttävä pinta sekä helppohoitoisuus. Kaikki Kährs-vinyylilankut ovat täysin ftalaattivapaita, joten ne auttavat osaltaan hyvän sisäilman luomisessa. Kährs Luxury Tiles -vinyylilankkujen laaja väri- ja tyylivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisten tunnelmien luomiseen.

Kährs Aware - Joutsenmerkitty design-hybridilattia

Kährs Aware on uudenlainen design-hybridilattia, joka on valmistettu biopohjaisista ja luonnonmukaisista materiaaleista. Rakenne ei sisällä muovia ja tuote on täysin PVC-vapaa eikä sisällä myöskään mitään muita haitallisia aineita. Kährs Aware on turvallinen valinta hyvän sisäilman kannalta. Joutsenmerkin lisäksi Kährs Aware -lattioille on myönnetty parhaan sisäilmaluokan M1-sertifikaatti. Kährs Aware on vastuullinen, kestävä ja käytännöllinen lattia, joka tarjoaa ainutlaatuisen käyttömukavuuden ja luonnollisen kauniin puulattian ulkonäön.

1-48 / 230

230 tuotetta

1-48 / 230

230 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.