Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Tammiston puu

Tammiston puu on valmistanut tuotteita suomalaisten pihojen kaunistukseksi jo vuosikymmenien ajan. Tuotemerkin valikoimasta löydät piharakennukset, aita- ja terassielementit sekä puutarhakalusteet. Kaikki on valmistettu suomalaisesta puusta ja kyllästetty ympäristöystävällisillä AB-luokan kyllästeillä. Nämä tuotteet kestävät oikein huollettuina vuosikymmenien ajan. Valitse siis omasi ja nauti kauniista pihasta.

Käytännölliset varastot ja pihakalusteet edullisesti Tammiston puulta

Kun tarvitset pihaasi lisää säilytystilaa, Tammiston puu varasto on hyvä valinta. Verkkokaupastamme löydät erikokoiset varastot, jotka on helppo maalata haluttuun väriin. Tammiston puu piharakennus on kannattava sijoitus, sillä se kestää hyvin Pohjolan sääoloja, kunhan vain hoidat puuta oikein. Tämä merkki tuntee suomalaiset pihaperinteet ja tarjoaa monia klassikkotuotteita, jotka luovat puutarhaasi viihtyisän ilmapiirin. Pihakeinut, penkit ja pöydät ovat vankkoja, kestäviä ja turvallisia. Kaikki tuotteet on valmistettu suomalaisesta havupuusta merkin filosofiaa seuraten. Kotimaisen metsän ja puun arvostus näkyykin koko mallistossa. Selaa siis valikoimaa ja tilaa kestävät tuotteet jo tänään. Verkkokaupassamme teet aina ostokset edullisesti.

Kestävät ja tyylikkäät aidat ja portit

Hyvännäköinen aita viimeistelee pihapiirisi. Jos olet ostamassa uutta aitaa tai korjaamassa vanhaa, Tammiston puu aitaelementit ovat täydellinen valinta. Erikorkuisista elementeistä voit suunnitella ja rakentaa haluamasi kokonaisuuden joustavasti. Mallistojen uudistuessa jatkuvuus säilyy, eli voit yhdistellä uusia elementtejä jo olemassa olevaan aitaan. Tuotemerkki tukee siis suunnittelussaan kestävää kehitystä ja luo pitkäikäisiä kokonaisuuksia kaikkien suomalaisten pihoihin. Saatavilla on myös terassielementtejä, joista rakennat kauniit terassit ja patiot. Niissä on säilytetty aito puun tunnelma modernia designia unohtamatta. Yritys panostaa kaikessa yhdisteltävyyteen, joten rakennat helposti tuotteista juuri haluamasi joustavan kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiin ja luo unelmiesi piha Tammiston puun avulla!

1-48 / 318

318 tuotetta

1-48 / 318

318 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.