Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Vallox – Huolehdi kotisi hyvästä ilmanvaihdosta!

Kotimainen Vallox kehittää ja valmistaa sisäilmateknologialaitteita jokaiseen kotiin. Valloxin ilmanvaihdon avulla huoneistoon voidaan luoda yksilöllisesti ohjattava ja terveellinen hengitysilma, vieläpä energiataloudellisesti. Valloxin historia ulottuu yli 40 vuoden taakse, joten takana on vuosikymmenten kehitystyö parhaan mahdollisen hengitysilman laadun takaamiseksi. Vallox tarjoaa kokonaisvaltaisen ilmanvaihtoratkaisun.

Valloxin tuotevalikoimaan kuuluvat sekä kalusteisiin asennettavat säädinkuvut että ilmanvaihtoon liittyvät laitteet kuten ilmastointikanavat ja –osat. Lämmöntalteenottolaitteiden lisäksi valikoimaa täydentävät erilaiset suodattimet ja tarvikkeet. Mallistosta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka sopivat sekä omakoti- että rivitalojen huoneistokohtaisen ilmanvaihdon säätöön. Liesikuvun avulla voidaan ohjata kätevästi kodin ilmanvaihtojärjestelmää. Loisteputkivalaisin valaisee alla olevan keittotason moitteetta ja rasvansuodatin on helposti irrotettavissa ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Tehtaalla on valittu valmiiksi neljä nopeutta, joten keittiökäryt suodattuvat tehokkaasti ja aina riittävällä teholla.

Lisävarustevalikoimasta löytyy mm. ilmanjakolaatikko, joka on rakennettu sinkitystä teräslevystä niin, että se on käytössä mahdollisimman hiljainen, kiitos sisäpuolen erityisen pinnoituksen sekä melua abrsorboivan rakenteen. Käännettävyyden ansiosta putket voidaan asentaa joko 90° kulmaan tai suoraan. Mallistoa täydentävä Kosteusanturi voidaan asentaa myös jälkikäteen niihin Digit-koneisiin, jotka on varustettu kosteusanturiohjauksella. Nykyaikaisen lämmöntalteenottolaitteen avulla saadaan LTO-koneellisiin taloihin soveltuva sähkölämmitys. Helppokäyttöisissä LTO-koneissa on elektroninen säädin. Siinä on sähköpattereiden lisäksi neljä lähtökaulusta sekä lämmöntalteenottokenno ja poisto- ja tuloilmapuhaltimet. Se soveltuu moitteetta jokaiseen sisustukseen, sillä ulkovaippa on maalattu valkoiseksi. Monien muidenkin käyttöä helpottavien ominaisuuksiensa lisäksi lämmöntalteenottolaitteessa on tärkeä huoltomuistutin sekä erillinen kesä- ja talviautomatiikka.

Valloxin tuloilmalämmitin lämmittää sisääntulevan ilman haluttuun lämpötilaan etupaneelin termostaatista säätämällä. Toimintaideana on, että poistoilmajärjestelmä aiheuttaa alipaineen, jonka vuoksi ulkoilma ohjautuu sisätiloihin talon vaipassa olevista aukoista. Tuloilmalämmitin voidaan asentaa kuiviin ja lämpimiin sisätiloihin, kuten vaatehuoneeseen tai tuulikaappiin.

1-48 / 177

177 tuotetta

1-48 / 177

177 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.