Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Weber Grill - Ei pelkkä grilli

Weber – Laatua, toimivuutta ja muotoilua vuodesta 1952

Kaikki sai alkunsa intohimoisen grillauksen harrastajan George Stephenin keksiessä historian ensimmäisen pallogrillin vuonna 1952. Grilli mullisti grillauskulttuurin koko maailmassa. Hän ei kalastellut grillillään koko maailman suosiota, hän halusi vain keksiä keinon grillata parempia pihvejä perheelleen ja ystävilleen. Ja hän onnistui siinä! Siitä on jo yli 60 vuotta. "We are not metal benders – we are in the entertainment business." Se on Weber pähkinänkuoressa. Grilli ei ole meille pelkkä grilli, vaan se on unohtumattomia elämyksiä tarjoava kohtauspaikka. Tämän filosofian mukaan George Stephen rakensi grillauksen maailman mullistaneen ensimmäisen Weber-grillin, ja Weber noudattaa edelleenkin kaikissa toimissaan samaa filosofiaa.

Weber tekee grillauksesta kokonaisvaltaisen elämyksen!

Weberin grillit ovat laadukkaita ja kestäviä, ja onnistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Ruoanlaitto on tuotteissa aina pääosassa. Kun laatu ja toimivuus on markkinoiden parasta, voidaan Weber-grillin ostamista myös ekotekona - Grilli toimii vuodesta toiseen moitteettomasti ja pitkä takuuohjelma sekä varaosien saatavuus on tästä todisteena. Weberillä grillaaminen onnistuu myös talvella, kun tuotteissa yhdistävät nopean ja tehokkaan grillauksen parhaat puolet.

Weberin laaja grilli- ja tarvikevalikoima tarjoaa ratkaisun jokaiselle grillaajalle

Olivatpa käyttötarkoitus ja asiakkaiden toiveet millaiset tahansa, Weber pystyy tarjoamaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin sopivan grillin neljästä pääryhmästä: kaasu-, hiili/briketti-, sähkö- ja pellettigrillit. Weber®-grillissä voit grillata mitä tahansa, kunhan sinulla on oikeat välineet. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja grilli erinomainen lähtökohta halusitpa sitten grillata ribsejä, tarjoilla mehevän paistin tai hemmotella koko perhettä kotitekoisella pizzalla. Oikeilla lisävarusteilla voit viedä grillaamisen uudelle tasolle ja lähteä elämysmatkalle grillauksen maailmaan.

Weber-kaasugrillit

Kaasugrillit

ARJEN SANKARIT – Tulet kiireisenä töistä kotiin. Perhe on nälkäinen ja aikaa on vähän, mutta haluat silti valmistaa jotain kunnollista. Kaasugrilli on sytytetty nappia painamalla, mikä nopeuttaa herkullisen ruoan valmistumista ja pitää kaikki tyytyväisinä. Weberin kaasugrilleillä se on helppoa.

Weber-brikettigrillit

Brikettigrillit

TAKAISIN ALKULÄHTEILLE – Hiilillä/briketeillä grillaaminen on kaikkein aidoin ja aisteja kutkuttelevin grillaustapa. Se on palaamista takaisin grillauksen alkulähteille: sytytetään tuli, nautitaan tuoksuista ja brikettien ritinästä ja ollaan yhtä luonnon kanssa. Kun maailma ympärillämme nopeutuu ja teknologisoituu entisestään, monet ihmiset hakevat aitoja kokemuksia ja haluavat nauttia perinteisen grillauksen tunnelmasta.

Weber-sähkögrillit

Sähkögrillit

WEBER SÄHKÖGRILLIT – TINKIMÄTÖNTÄ GRILLAUSTA – Lumin, Pulse ja Weber Q parantavat nykyaikaista elämäntapaa. Niiden avulla jokainen pääsee kokemaan grillauksen - myös kaupunkimiljöössä. Tyylikkäästi muotoiltu Lumin-sähkögrilli sopii ongelmitta mille tahansa parvekkeelle tai terassille, eikä kaupunkialueen polttoainerajoituksia tarvitse enää murehtia. Pulse-sarjan tehokkaiden sähkögrillien integroitu älytekniikka mahdollistaa ennennäkemättömän täsmällisen grillauksen.

Weber-puupellittigrillit

Puupellettigrillit

MAKU ENNEN KAIKKEA – uudet puupellettigrillit suunniteltiin tekemään kaikkea. Sovellusyhteyden ansiosta voit poistua grillin ääreltä, valvoa ja jopa säätää lämpötilaa älypuhelimesta. Saat erilaisia ilmoituksia, joissa kehotetaan kääntämään ruokaa tai näytetään aika ruoan valmistumiseen. Saat puhelimeen ilmoituksen jopa siitä, kun on aika lisätä pellettejä grilliin. SmokeFire – täydellisesti grillattua ruokaa.

Weber kannettavat grillit

Kannettavat grillit

TEHOKKAAT JA PIENIKOKOISET KANNETTAVAT GRILLIT TARJOAVAT RAJATTOMASTI GRILLAUKSEN ILOA - Pienikokoisten grilliemme ansiosta asiakkaasi voivat nauttia aidosta ja alkuperäisestä Weberistä missä tahansa. Halusipa asiakas grillata järven rannalla tai leirintäalueella tai ottaa grillin mukaansa ystävänsä puutarhakutsuille, hyväksi todettua ja testattua Weber-laatua olevat kannettavat kaasu- ja brikettigrillimme ovat todella hyvä valinta.

Weber-grillaustarvikkeet

Tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat

GRILLAUSMAHDOLLISUUKSIEN KIRJO – grillaus on paljon muutakin kuin pihvien ja makkaroiden paistamista. Weber®-grillissä voit grillata mitä tahansa, kunhan sinulla on oikeat välineet. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja grilli erinomainen lähtökohta– halusitpa sitten grillata ribsejä, tarjoilla mehevän paistin tai hemmotella koko perhettä kotitekoisella pizzalla. Oikeilla lisävarusteilla voit viedä grillaamisen uudelle tasolle ja lähteä elämysmatkalle grillauksen maailmaan.

1-48 / 85

85 tuotetta

1-48 / 85

85 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.