Weber Grill - Ei pelkkä grilli

Grillauksen edelläkävijä Weber perustettiin 1950-luvulla yhdysvalloissa, jossa ymmärrettiin jo silloin kuinka herkullista ruokaa grillaamalla voidaankaan valmistaa. Näin alkoi hiljalleen maailman parhaiden grillien tuotekehitys ja valmistus, josta kuluttaja saa nauttia yhä edelleen! Weber-grillit valmistetaan parhaista materiaaleista luontoa kunnioittaen. Suurin osa Weber-grilleistä valmistetaan Yhdysvalloissa ja jokainen grillimalli käy läpi tarkan testausprosessin. Näin ollen vain parhaat ideat ja tuotteet päätyvät terasseillemme. Weber ymmärtää, että grillaus on paljon muutakin kuin ruoan valmistusta. Se on myös yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa.

Weber tekee grillauksesta kokonaisvaltaisen elämyksen!

Weberin grillit ovat laadukkaita ja kestäviä, ja onnistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Ruoanlaitto on tuotteissa aina pääosassa. Kun laatu ja toimivuus on markkinoiden parasta voidaan Weber-grillin ostamista myös ekotekona - Grilli toimii vuodesta toiseen moitteettomasti ja 25 vuoden takuu on tästä todisteena. Weberillä grillaaminen onnistuu myös talvella, kun tuotteissa yhdistävät nopean ja tehokkaan grillauksen parhaat puolet.

Kattava grillimallisto tarjoaa ratkaisun jokaiselle

Grillimallisto jaetaan kolmeen pääryhmään: kaasugrillit, brigettigrillit ja Weber Q -grillit. Kaikkia grillejä yhdistää ensiluokkaiset, säänkestävät materiaalit sekä tyylikäs ulkomuoto, jota kehtaa katsella ja näytellä naapurille. Brikettigrillin ideana on, että kuumat briketit sijaitsevat brikettiritilän molemmilla reunoilla. Mahdolliset grillauksesta tulevat nesteet valuvat keskellä olevaan tiputusastiaan. Kaikkia grillejä voidaan käyttää kiertoilmauunin tavoin, joten vaikkapa tuore leipä tai perinteikäs makaronilaatikko paistuvat helposti. Kaasun nopeus ja tarkka lämmönsäätö yhdistävät kaikkia Weber-kaasugrillejä mallista riippumatta.

1-100 / 126

126 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 126

126 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16
(Ma 6.12. suljettu)