Grundfos - Jätevesituotteet ilman kompromisseja

Grundfos tunnetaan yhtenä maailman johtavista pumppuvalmistajista. Yrityksellä on jo yli 70 vuoden kokemus pumppujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Asiakkaalle tarjotut ratkaisut toimivat haastavissakin olosuhteissa kohteen laajuudesta tai sijainnista riippumatta. Yrityksellä on nykyään Suomessa myyntiyhtiön lisäksi omaa pumppu- ja pumppaamotuotantoa sekä koko maanlaajuinen huolto- ja saneerauspalvelu. Grundfos tekee jatkuvaa kehitystyötä jätevesituotteiden eteen, mikä on mahdollistanut niin hydraulisen, elektronisen kuin mekaanisen tehokkuuden parantamisen.

Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset vesipumput sekä jätevesipumput ja -pumppaamot. Luotettavat ja toimintavarmat tuotteet toimivat vuodesta toiseen huoletta hoitaen oman tonttinsa niin hyvin, ettei niihin tarvitse uhrata ajatustakaan.

Toimintavarmuutta vaativissakin kohteissa

Grundfosin SE- ja SL-sarjaan kuuluvat jätevesipumput on suunniteltu toimimaan vaativissakin kohteissa. Valmistuksessa on käytetty edistynyttä tekniikkaa, mikä takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä hydraulisen tehokkuuden. SE-sarjan pumput ovat omiaan jäteveden, prosessiveden ja käsittelemättömän viemäriveden pumppaukseen kun taas SL-pumput kuivatus- ja pintaveden jätevesien sekä prosessiveden siirtoon. Mallistosta löytyy myös vaihtoehtoja, jotka on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla juoksupyörällä.

Koska kuiva-ainepitoisuus ja veden kulutus vaihtelevat jatkuvasti, on jätteiden käsittely haastavaa. S-tube®-juoksupyörällä varustetuissa energiatehokkaissa ja luotettavissa pumpuissa on järeä rakenne, joka sopii täydellisesti erilaisia kiintoaineita sisältävän jäteveden käsittelyyn. Pumpun hyötysuhteesta ei ole tingitty, vaikka juoksupyörä läpäisee jopa 160 mm kiintoaineita. Tämä merkitsee huoletonta käyttöä, samalla pienempää tukkeutumisriskiä.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Grundfosin pumppaamoja on toiminnassa ympäri maailmaa ja ne ylittävät päivittäin jäteveden pumppaukseen asetetut haasteet ja odotukset. Tuotteet pienentävät energiakustannuksia vähentäen samalla myös huolto- ja ylläpitokustannuksia. Grundfosin luotettava järjestelmä edustaa viimeisintä teknologiaa.

Useat Grundfosin pumppujen ominaisuuksista ovat täysin ainutlaatuisia ja patentoituja. Sekä kaapelin läpivienti, patruuna-akselitiiviste että modulaarinen muotoilu tekevät kokonaisuudesta täydellisen yhdessä S-tube®-juoksupyörän kanssa. Myös tuotteiden asennus, käyttö ja ylläpito sujuvat helposti ja ne soveltuvat niin uudiskohteisiin kuin olemassa oleviin järjestelmiin.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Tutustu myös valmistajan sivuihin >

1-100 / 108

108 tuotetta

1-100 / 108

108 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16