Tecnowind - Laitteita ilmanvaihtoon ja -puhdistukseen

Tecnowind perustettiin Italiassa vuonna 1983. Yrityksen tavoitteena on vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella ammattitaidolla tarjoten vain parhaita ilmanvaihto- ja puhdistuslaitteita jokaiseen kotiin – liesikupuja, jotka ovat sekä kauniita katsoa että toiminnoiltaan moitteettomia. Tecnowindin menestys on ollut huimaa, sillä tuotteille on kysyntää maailmanlaajuisesti ja liikevaihto on nykyään lähes 100 miljoonaa euroa. Tuotantolaitokset sijaitsevat mm. Italiassa ja Kiinassa samalla. Tuotteiden laatua valvotaan erityisen tarkasti.

Puhdas ja raikas hengitysilma ei ole vain viihtyvyystekijä, vaan myös terveydelle tärkeä perusedellytys. Tecnowindin liesikuvun avulla kaikki keittiön epämiellyttävät käryt ja hajut suodattuvat tehokkaasti ja nopeasti, joten tympeätkin tuoksut neutraloituvat kuin napin painalluksella.

Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu liesikupujen lisäksi aktiivihiilisuodattimet, jotka tekevät ikävistä tuoksuista selvää hetkessä. Kalusteisiin asennettavia liesituulettimia on saatavana huippuimurille sekä moottorilla varustettuna. Myös seinämalleja on saatavana joko huippuimurille tai omalla moottorilla. Mallistosta löytyy esimerkiksi leveydeltään 60 cm malleja, joiden imuteho on riittoisa kolmella eri tehovaihtoehdolla. Liesikupu on maksimitehollakin mukavan hiljainen ja valaistuksesta pitävät huolen kaksi 40 watin lamppua. Liesituuletinta ohjataan kätevästi painettavien käyttökytkinten avulla. Jos liesituuletinta ei voida liittää hormiin poistavaksi, tarvitaan rasvasuodattimen rinnalle aktiivihiilisuodatin.

Kun ostoslistalta löytyy upea liesituuletin tyylikkäällä muotoilulla, on valinta vaikkapa moderni mustan ja teräksen yhdistelmä. Nopeus on valittavissa neljästä tehovaihtoehdosta ja toiminnot valitaan hipaisukytkimillä. Hiljainen käyntiääni ei turhia häiritse. Kun toiveena on selkeälinjainen liesituuletin, jonka moitteeton suoritusteho yhdistyy upeaan ulkokuoreen, löytyy sopiva tuote taatusti. Tecnowindin liesituulettimissa on lisäksi helppokäyttöiset painettavat käyttökytkimet ja astianpesukoneessa pestävä rasvasuodatin, mikä tekee käytöstä entistä sujuvampaa.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18