Plamen – Tulisijatuotteet vankalla kokemuksella

Plamen tunnetaan yhtenä suurimmista valurautaisten takkojen ja puuliesien valmistajista koko Itäisen Euroopan alueella. Tuotteista näkyy yli 85 vuoden vankka kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen ja ammattitaito. Kaikki tulisijat ovat huippuunsa viimeisteltyjä ja käytössä turvallisia sekä ehdottoman kestäviä. Plamenin oma valimo sijaitsee Kroatiassa, josta osa valuraudasta menee vientiin koko Euroopan alueelle. Plamen on synonyymi lämmölle, laadulle sekä vuosisatojen perinteiden kunnioittamiselle. Valuraudasta valmistetut puuliedet, keskuslämmitysliedet sekä valurautatakat kestävät ajan hammasta lämmittäen tasaisesti ja pitkään.

Kaikki Plamenin tuotteet käyvät tiukan ja valvotun tuotantoprosessin läpi ennen päätymistä asiakkaan kotiin. Tulisijat valmistetaan kansainvälisten EN standardien mukaisesti ja ne ovat saaneet CE-hyväksynnän. Myös tehtaan ympäristöystävällisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Plamenin tulisija on varma valinta niin hinta-laatusuhteen kuin ympäristönäkökohtien osalta.

Keskuslämmitysliedet on suunniteltu sekä ruoanvalmistukseen että lämmitykseen. Tilavassa uunissa valmistuu maittavat herkut samalla kun koko koti tai kesäasunto lämpiää. Keskuslämmitysliesi hehkuu miellyttävää lämpöä ympärilleen pitkän aikaa, sillä valurauta varaa lämpöä tehokkaasti. Lämmitysalaa on jopa 300 m³ ja perinteinen puuliesi sopii yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa.

Mallistosta löytyy puuliesiä useissa eri väreissä. Esimerkiksi väriltään ajattoman valkoinen puuliesi vastaa modernimman kodin tarpeisiin, silti perinteitä kunnioittaen. Lieden päällä oleva keittotaso on luonnollisesti valurautaa ja se on helppo pitää puhtaana. Vedon säädön avulla tulen palamisaikaan voi vaikuttaa - kun tuli saa vähemmän ilmaa, se palaa pidempään ja päinvastoin. Valuraudasta valmistetut tulipesät ovat sopivan tilavia ja osassa malleja on kätevää säilytystilaa polttopuille. Herkut valmistuvat paistouunissa samalla kun koko koti tai vapaa-ajan asunto lämpenee. Kun valitsee mallin, jossa on umpiluukun sijaan upea lasiluukku, tulen loimu rauhoittaa koko tilan välittäen aitoa avotulen tunnelmaa.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-13 / 13

13 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-13 / 13

13 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18