Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Warma-Uunit – edullisesti netistä

Etsitkö kaunista tulisijaa tuomaan tunnelmallista lämpöä kotiin tai mökille? Warma-Uunit tunnetaan jo vuosikymmenien ajan ekologisten ja tehokkaiden tulisijojen valmistajana. Netraudan valikoimasta löydät kotimaisen merkin upeat takat, puuhellat, takkasydämet ja kaakeliuunit huippuedulliseen hintaan. Tilaa nyt Netraudasta ja hanki omasi!

Warma-Uunit – lämpöä ja tunnelmaa kotiin tai mökille

Warma-Uunit Oy kuuluu alansa johtaviin nimiin Suomessa. Kotimaisen merkin tulisijoissa perinteinen uuniosaaminen, nykyaikainen teknologia sekä upea design ja käsityö yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tyylikkääseen mallistoon, jonka kotimaisuusaste on lähes 100%, kuuluu takkoja peräti viidessä eri kokoluokassa. Netraudan valikoima pitää sisällään Warma-Uunien upeita takkoja, puuhelloja ja kaakeliuuneja lukuisissa malleissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Muita Warma-Uunien sarjaan kuuluvia tuotteita ovat laadukkaat rosvopaistiuunit ja valurautarunkoiset takkasydämet. Warma-Uunien suuri vahvuus piilee niiden helpossa muunneltavuudessa. Jos vaikka nautit leipomisesta, voit valita uuniisi tehokkaan leivinuunin. Vai haluatko toteuttaa tulisijan mieluummin näyttävänä tilanjakajana? Tämä ja moni muukin yksilöllinen toive voidaan toteuttaa Warma-Uunien avulla helposti. Erilaisilla laatoilla tai laastipinnalla takka voidaan tehdä myös omaan sisustustyyliin sopivaksi. Vertaile nyt tuotteita ja löydä oma suosikkisi!

Tilaa tunnelmalliset tulisijat helposti Netraudasta

Warma-Uunit on kehittänyt laadukkaan ja näyttävän tulisijamalliston, josta jokainen voi löytää helposti omaan makuun ja tarpeisiin sopivan tuotteen. Oli haussa sitten perinteinen puuhella mökille tai tyylikäs kaakeliuuni kaupunkihuvilaan, Netraudasta löydät suositut Warma-Uunit mitä erilaisimpiin kohteisiin kätevästi samasta paikasta. Perinteisten takkojen ja uunien lisäksi Warma-Uunit on kehittänyt myös sarjan laadukkaita pihatuotteita. Komea, maahan upotettava rosvopaistiuuni on uusi pihan sankari, joka soveltuu erinomaisesti grilliherkkujen valmistukseen. Mikäli suosit mieluummin pientä ja näppärää grilliä, voit valita Warma-Uunien kompaktin, helposti koottavan pihagrillin. Se sopii hyvin niin pieneen kuin isompaankin pihaan ja lupaa nautinnollisia hetkiä grilliruoan parissa. Tervetuloa kannattaville ostoksille jo tänään!

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.