Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Konstsmide - Bright Ideas

Gnosjö Konstsmiden tarina alkaa jo vuodesta 1942, jolloin ruotsalainen Gunnar Johansson aloitti yritystoiminnan. Konstsmide alkoi kasvaa nopeasti ja jatkuvan tuotekehityksen seurauksena yritys tunnetaan nykyään kansainvälisesti menestyneenä valaisimiin erikoistuneena yrityksenä. Classic-mallisarjan valaisimille myönnetään huikea 25 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta - tämä uskalletaan luvata, koska kyseessä ovat kestävät laatutuotteet.

Konstsmide tarjoaa huikean laajan valikoiman erilaisia ulkovalaisimia. Malliston muotoilu edustaa klassista pohjoismaista muotoilua ja yhdessä huippusuunnittelijoiden kanssa etsitään koko ajan uusia muotoja. Konstsmide noudattaa valaisimiensa valmistuksessa EU 847/2012 –energiasäädöstä, mikä takaa osaltaan tuotteiden energiatehokkuuden. Kaikki yrityksen valaisimet ovat lisäksi SE hyväksyttyjä.

Loppuunsa mietitty tuotevalikoima

Pylväsvalaisimia suunniteltaessa ei keskitytä vain moitteettomaan valaisuun, vaan myös kauniiseen ulkonäköön. Esimerkiksi alumiiniritilän tarkoituksena on hajottaa valokiilaa antaen valaisimelle ilmettä. Seinävalaisin taas istuu osaksi kodin pihapiiriä näyttäen hyvältä vuodesta toiseen. Aidosta kuparista valmistettu seinävalaisin patinoituu kauniisti ja kirkkaan tai vaikkapa savulasin kautta siivilöityvä valo valaisee riittoisasti. Mallisto tarjoaa niin perinteiset kuin modernimmat vaihtoehdot jokaiseen kotiin – värivaihtoehdot ajattoman valkoisesta mustaan ja teräkseen. Terassille on saatavana myös terassivalaisimia sekä upeita aurinkokennovalaisimia, jotka ovat erityisen suosittuja nykysisustajien keskuudessa.

LED on kestävä, nykyaikainen vaihtoehto

LED-tekniikan etuja ovat mm. tehokkuus ja energiaystävällisyys unohtamatta erittäin pitkää käyttöikää. LED-valo myös syttyy välittömästi eikä niiden valmistuksessa käytetä lainkaan elohopeaa. LED-valaisin voi olla myös himmennettävä, jolloin valon määrää voidaan kätevästi tilannekohtaisesti säätää. Konstsmide tarjoaakin useita valaisinvaihtoehtoja LED-tekniikalla.

1-48 / 608

608 tuotetta

1-48 / 608

608 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.