Konstsmide - Bright Ideas

Gnosjö Konstsmiden tarina alkaa jo vuodesta 1942, jolloin ruotsalainen Gunnar Johansson aloitti yritystoiminnan. Konstsmide alkoi kasvaa nopeasti ja jatkuvan tuotekehityksen seurauksena yritys tunnetaan nykyään kansainvälisesti menestyneenä valaisimiin erikoistuneena yrityksenä. Classic-mallisarjan valaisimille myönnetään huikea 25 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta - tämä uskalletaan luvata, koska kyseessä ovat kestävät laatutuotteet.

Konstsmide tarjoaa huikean laajan valikoiman erilaisia ulko- ja pihavalaisimia Malliston muotoilu edustaa klassista pohjoismaista muotoilua ja yhdessä huippusuunnittelijoiden kanssa etsitään koko ajan uusia muotoja. Konstsmide noudattaa valaisimiensa valmistuksessa EU 847/2012 –energiasäädöstä, mikä takaa osaltaan tuotteiden energiatehokkuuden. Kaikki yrityksen valaisimet ovat lisäksi SE hyväksyttyjä.

Loppuunsa mietitty tuotevalikoima


Pylväsvalaisimia suunniteltaessa ei keskitytä vain moitteettomaan valaisuun, vaan myös kauniiseen ulkonäköön. Esimerkiksi alumiiniritilän tarkoituksena on hajottaa valokiilaa antaen valaisimelle ilmettä.

Seinävalaisin taas istuu osaksi kodin pihapiiriä näyttäen hyvältä vuodesta toiseen. Aidosta kuparista valmistettu seinävalaisin patinoituu kauniisti ja kirkkaan tai vaikkapa savulasin kautta siivilöityvä valo valaisee riittoisasti. Mallisto tarjoaa niin perinteiset kuin modernimmat vaihtoehdot jokaiseen kotiin – värivaihtoehdot ajattoman valkoisesta mustaan ja teräkseen. Terassille on saatavana myös lattiavalaisimia sekä upeita valaistuja ruukkuja, jotka ovat erityisen suosittuja nykysisustajien keskuudessa.

Yövahti on Konstsmiden valaisin, joka lisää kodin turvallisuutta. Yhdessä laitteessa on kolme toimintoa: hämäräkytkin, ajastin sekä liiketunnistin. Hämäräkytkimellä päälle syttyvä valaisin on kätevä apu yllättäen piipahtaville ystäville, mutta toimiva pelote kutsumattomille vieraille.

LED on kestävä, nykyaikainen vaihtoehto


LED-tekniikan etuja ovat mm. tehokkuus ja energiaystävällisyys unohtamatta erittäin pitkää käyttöikää. LED-valo myös syttyy välittömästi eikä niiden valmistuksessa käytetä lainkaan elohopeaa. LED-valaisin voi olla myös himmennettävä, jolloin valon määrää voidaan kätevästi tilannekohtaisesti säätää. Konstsmide tarjoaakin useita valaisinvaihtoehtoja LED-tekniikalla.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-100 / 494

494 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 494

494 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16