SmartStore - fiksut säilytysratkaisut kotiisi

SmartStore on toimivan ja tyylikkään säilytyksen asiantuntija, jonka säilytysratkaisut kampittavat kodin tavarakaaoksen. SmartStore-säilytystuotteet on suunniteltu jokapäiväisiin säilytyshaasteisiin kotona ja mökillä. Toimivien tuotteiden salaisuus on tinkimätön panostus laatuun ja huolella suunnitellut yksityiskohdat. Yksi SmartStore-tuotteiden kulmakivistä on ajaton skandinaavinen design, jossa jokainen detalji on tärkeä ja jokaisella ominaisuudella on oma tarkoituksensa. Toinen on kriteeri, jonka mukaan tuotteissa käytetään ainoastaan turvallisia ja testattuja raaka-aineita. Johdonmukainen pyrkimys parhaaseen on synnyttänyt laadukkaita SmartStore-tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Täydellinen säilytyslaatikko kodin jokaiseen huoneeseen

Sotkulla on tapana lisätä sotkua: pöydillä, lattioilla ja nurkissa lymyävät sekalaiset esinekasat vetävät puoleensa lisää tavaraa. Pienistä tavarapuroista syntyy nopeasti sekalaisen sälän meri, joka saa koko huoneen näyttämään epäsiistiltä. Kun kaikelle on oma paikkansa, tavaraläjiä ei pääse syntymään. Asianmukainen säilytys myös suojaa tavaroita pölyltä ja kolhuilta. SmartStore-järjestelmästä löytyy jokaiselle esinetyypille ihanteellisen kokoinen säilytyslaatikko. Tällöin säilytys on helppoa ja mikä tärkeää, itse säilytyslaatikko ei vie turhaa tilaa. Käytännölliset SmartStore-laatikot sopivat kodin jokaiseen huoneeseen. Laatikoissa viihtyvät asusteet, lasten lelut, kirjat ja tärkeät paperit, kosmetiikka, askartelu-, käsityö-, taide- ja nikkarointivälineet, työkalut, peseytymisvälineet, ompelutarvikkeet, sukat ja alushousut, keittiövälineet, avatut lemmikinruokapussit tai pieneläinten kuivikkeet. Mallistosta riippuen laatikoissa voi säilyttää myös elintarvikkeita.

Ratkaisu kaikkiin säilytyspulmiin

SmartStoren eri tuoteperheistä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen säilytyspulmaan. Classic-sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti arjen pyöritykseen. Läpinäkyvistä laatikoista sisällön näkee kätevästi yhdellä silmäyksellä, joten lapsetkin oppivat jo varhain panemaan leikkien jälkeen lelunsa paikoilleen. Mallistosta riippuen laatikoita voi pinota päällekkäin ja tyhjät laatikot voi varastoida lomittain. Compact-sarjan laatikot on helppo sujauttaa hyllylle tai vetolaatikkoon esimerkiksi keittiössä tai kylpyhuoneessa. Basket-laatikoissa on kevyen ilmava muotoilu, jota on ilo pitää esillä vaikka olohuoneessa. Haastavampiin säilytysolosuhteisiin sopivat Dry-sarjan laatikot, jotka eivät ole moksiskaan paukkupakkasista, helteestä tai kosteudesta. Ne ovatkin täydellinen valinta ulkovarastoon, mökille, asuntoautoon tai veneeseen. Ihanteellinen säilytys on yhtä kuin mielenrauha, joten tee kodistasi toimiva ja tyylikäs jo tänään tilaamalla SmartStore-säilytysratkaisut Netraudasta!

1-24 / 24

24 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-24 / 24

24 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18