Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Big Green Egg - Täydelliseen ruoanvalmistukseen

Big Green Egg on ainutlaatuinen hiiligrilli, jonka esikuva on yli 3000 vuotta vanha aasialainen ruoanvalmistuastia nimeltään Kamado. Amerikkalaiset toivat Kamadon Japanista Amerikkaan 1950-luvulla. 1970-luvulla amerikkalaisten avaruusohjelma NASA vauhditti huippuunsa kehiteltyjen materiaalien valmistumista, joten tätä tietotaitoa hyödynnettiin myös Big Green Egg hiiligrillien kehittämisessä entistä paremmiksi. Niinpä laadultaan ylivertaisia hiiligrillejä alettiin valmistaa NASA:n kehittämästä kestävästä keraamisesta materiaalista. Tänä päivänä Big Green Egg -tuotteita myydään tuhansittain ympäri maailmaa.

Huippukokkien suosima Big Green Egg on jokaisen herkullista ruokaa arvostavan unelmagrilli. Se toimii hiiligrillin lisäksi myös uunina sekä savustimena ja on ns. slow cookingin mestari. Big Green Eggillä voidaan grillata, paistaa, hauduttaa, savustaa ja paahtaa – vain mielikuvitus on rajana. Lämpötilaa voidaan säätää tarkastikin samalla kun käytännössä mikä tahansa ruokalaji tai ruoka-aine kypsyy juuri halutunlaiseksi.

Big Green Eggin salaisuus kätkeytyy sen keraamiseen pintaan, joka kestää kovassakin käytössä ja eristää lämpöä. Siksi grillin lämpötilaa voidaan ohjata ja toivottu lämpötila voidaan säilyttää jopa useiden tuntien ajan – hiiliä lisäämättä. Tarkka lämmönsäätely onnistuu alhaisillakin lämpötiloilla, joten esimerkiksi kalkkuna, kinkku, ribsit tai muut grilliherkut saavat mehevän maun.

Big Green Egg on väriltään legendaarinen vihreä. Sekä runko-osa että kansi on päällystetty säänkestävällä lasitetulla pinnoitteella. Keramiikka luovuttaa tasaista lämpöä tehden ruoasta täydellisen maittavaa. Valurautaisessa piipussa on ilma-aukko sekä alaluukku, joiden avulla lämpötilansäätö onnistuu. Tulipesä asetetaan pohjalle hiiliä varten ja tulipesän sisällä oleva arina mahdollistaa ilmavirran esteettömän kulun grillin läpi. Näin tuhkat putoavat grillin alaosaan, josta se on helppo ja nopea puhdistaa.

Big Green Egg -mallistosta löytyy sopiva malli kaikenkokoisiin tarpeisiin. Koot XS ja S sopivat myös keittiöön kun taas mallit Medium, Large ja XL ovat ulkotilojen ja terassien grillimestareita. Lisäksi kaikkiin Big Green Egg -grilleihin voidaan hankkia lisäosia vastaamaan monenlaisiin grillaustarpeisiin.

1-48 / 128

128 tuotetta

1-48 / 128

128 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.