Scandomestic – Laadukkaat laitteet keittiöön ja liiketilaan

Scandomestic tunnetaan laadukkaiden kylmälaitteiden ja muiden kodinkoneiden tuotemerkkinä. Yritys toimii läheisessä yhteistyössä toimittajiensa kanssa haluten toimittaa asiakkailleen vain laatutuotteita. Scandomesticin työntekijöillä on useiden vuosien monipuolinen kokemus kodinkonealalta, joten tämä kokemus ja ammattitaito siivittää vain parhaiden tuotteiden valinnassa.

Scandomestic seuraa markkinoita ja reagoi nopeasti muuttuviin trendeihin. Asiakastyytyväisyys taataan tekemällä jatkuvaa kehitystyötä tuotteiden eteen. Tuotevalikoima kattaa vain parhaat ratkaisut jokaiseen kotiin. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy kylmäratkaisuja kahvila- ja ravintolayritysten käyttöön. Laitteet ovat käyntiääneltään miellyttäviä, joten ne eivät häiritse kotona tai liiketilassa.

Jokainen viininjuoja tietää kuinka tärkeää on juuri oikeanlaiset säilytysolosuhteet. Säilytyslämpötilan ja ilmankosteuden tulee olla määrätyllä tasolla ja säilytyksen mahdollisimman tärinätöntä. Scandomestic-viinikaappi vastaa tähän haasteeseen. Mallistosta löytyy esimerkiksi täyskorkea viinikaappi, jossa on kaksi erikseen säädettävää lämpötila-aluetta ja puiset säilytyshyllyt voidaan vetää ulos, joten viineihin pääsee ergonomisesti käsiksi.

1-42 / 42

42 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-42 / 42

42 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16
(Ma 6.12. suljettu)