Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Philips - Innovaatioita, joilla on merkitystä

Ensimmäinen Philips-lamppu esiteltiin vuonna 1891. Innovointi ja ihmiskeskeinen lähestymistapa ovat olleet yrityksessä keskeisessä osassa alusta lähtien. Philips hyödyntää tuotekehityksessään tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita – tavoitteenaan jokaiselle meistä sopivaa uuden sukupolven tekniikkaa ja asioita, joita asiakkaat todella haluavat ja tarvitsevat. Mielekkäät innovaatiot auttavat ihmisiä pysymään terveinä, voimaan hyvin ja nauttimaan elämästä. Tämä on eroavaisuus Philipsin ja muiden brändien välillä.

Valaisimet, jotka täyttävät tarpeesi

Philips Lighting on maailman markkinoiden johtava toimija valaistuksen alalla. Se on tunnustettu asiantuntija innovatiivisten valaistusratkaisujen kehittäjänä, valmistajana ja toteuttajana. Philips Lighting on tehnyt monia läpimurtoja valaistuksen alalla viimeisten 123 vuoden aikana. Yrityksellä on vahva perusta, johon nykyinen työ nojaa ja joka varmistaa johtavan aseman myös digitaalisen murroksen aikana. Philips Lighting panostaa entistä enemmän LED-tuotteisiin ja hyödyntää perinteisen valaistuksen laajaa portfoliota, jakelutoimintaa ja vahvaa tavaramerkkiä.

Philips Lighting täyttää ihmisten tarpeet valaistuksen suhteen kaikissa markkinasegmenteissä. Valikoima kattaa mittavan määrän valaisimia kodin eri tiloihin sekä ulkovalaisimia. Philipsin valaistusratkaisut sopivat niin koteihin, myymälöihin, toimistoihin, oppilaitoksiin, hotelleihin, tehtaisiin kuin sairaaloihin. Ulkokäyttöön suunnitellut ratkaisut kattavat teiden valaisun sekä julkisten tilojen, asuinalueiden ja urheilupaikkojen valaistuksen. Philips Lighting -sektorin toiminta ulottuu valaistuksen koko arvoketjuun aina valonlähteistä, valaisimista, elektroniikasta ja säätölaitteista kokonaisiin sovelluksiin ja ratkaisuihin asti.

Philipsin valaisimista löytyy siis taatusti kaunis ja käyttäjäänsä miellyttävä vaihtoehto, joka tuo kotiin halutunlaista tunnelmaa. Mallistossa on niin moderneja, perinteisempiä kuin ajattoman tyylikkäitäkin vaihtoehtoja. Philipsin valaisimissa hyödynnetään myös LED-teknologiaa ja energiatehokkuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Parempaan elämänlaatuun

Philips Lighting parantaa ihmisten elämänlaatua valon avulla tuottamalla kekseliäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön joka päivä, kaikkialla. Philipsillä uskotaan, että keskittymällä asiakkaiden todellisiin tarpeisiin ja jakamalla osaamista johtavien kumppanien kanssa voidaan kehittää ja valmistaa markkinoiden merkityksellisimpiä ratkaisuja. Valitse Philips, kun haluat tasaista, riittoisaa valoa.

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.