Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Laadukas Kastor kiuas ja takka alehintaan netistä

Kastor on valmistanut kestäviä puukiukaita, muuripatoja sekä valmistakkoja 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Kaikki tuotteet ovat turvallisia käytössä ja ulkonäöltään silmää hiveleviä sekä selkeälinjaisen tyylikkäitä. Suurin osa Kastorin tuotteista valmistetaan Suomessa. Vuonna 2009 Kastor yhdistyi osaksi Helo Oy:tä. Kastor-tuotemerkki ja perinteet elävät edelleen.

Laadukkaiden kiukaiden jokainen yksityiskohta on loppuun saakka mietitty, tuloksena rentouttava, nautinnollinen sekä terveellinen saunakokemus. Jatkuva tuotekehitystyö mahdollistaa maksimaalisen lämmön saannin mahdollisimman vähällä puun kulutuksella. Kastorin kiuas tarjoaa pehmeän nautinnolliset lämmöt laatua arvostavalle saunojalle. Kastorin pata sopii yhteen monenlaisen saunasisustusten kanssa. Pata tarjoaa lämmintä vettä kymmeniä litroja kerrallaan ja hana voidaan asentaa kummalle puolen tahansa.

Kastor tarjoaa useita mallisarjoja käyttökohteesta ja saunojan toiveista riippuen. Kastorin Karhut sopivat kaikkiin saunasisustuksiin, sillä niissä on tyylikkäät linjat yhdistettynä kiiltävään teräspintaan. Pinta piilottaa sisäänsä teknisesti huippuunsa hiottuja ratkaisuja. Karhu on kestävä ja voimakas valinta, sillä siinä on syvä kivipesä ja vahvistettu luukku. Lisäksi kiukaassa on kekseliäs ilmanohjausjärjestelmä. Optimoidun ilmankierron vuoksi kiuas lämpenee vähemmälläkin puumäärällä. Kaikki Kastorin kiukaat ovat luonnollisesti myös CE-hyväksyttyjä.

Nykyaikainen Kastor-valmistakka nostaa kodin tai kesäasunnon arvoa vähällä vaivalla. Takka on oleskelutilan kiistaton keskipiste, joka luo lämmön lisäksi ympärilleen rauhaisaa tunnelmaa. Kun takka asennetaan, kannattaa muistaa suojaetäisyyksiä koskevat palosuojelumääräykset.

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.