Landmann

Upeat Landmann-grillit tunnetaan jo yli 50 vuoden ajan korkeasta laadustaan ja monipuolisuudestaan. Saksalaisen perinnemerkin valikoima pitää sisällään helppokäyttöisiä kaasu- ja hiiligrillejä lukuisissa hinta- ja kokoluokissa. Netraudasta löydät Landmann-malliston suosituimmat tuotteet aina edullisesta perusgrillistä kookkaampiin grillimalleihin ja lisävarusteisiin kätevästi samasta paikasta. Hanki nyt omasi huippuhintaan ja laita grilli kuumenemaan!

Landmann-kaasugrilli kruunaa grillikauden

Landmann perustettiin 1966 Saksassa, Bremenin seudulla. Viimeisen 50 vuoden aikana alansa pioneerista on kasvanut yksi Euroopan suurimpia grillien ja grillitarvikkeiden valmistajia. Huikeasta kehityksestä huolimatta perheyritys on uskollinen juurilleen ja arvoilleen vielä tänäkin päivänä. Se näkyy valikoiman tinkimättömässä laadussa ja tuotteiden erinomaisessa toimivuudessa. Landmann-malliston kulmakiviä ovat erilaiset kaasu- ja hiiligrillit. Perinteisesti kysymys “hiili vai kaasu?” jakaa mielipiteitä, ja kummallakin grillillä onkin omat vannoutuneet kannattajansa. Kaasugrillin etuihin kuuluu ennen kaikkea sen vaivattomuus ja edullisuus. Tasainen lämpötila saavutetaan helposti, grilli on helppo pitää puhtaana ja se savuttaa huomattavasti vähemmän kuin hiiligrilli. Landmann-hiiligrillit tarjoavat myös suuren grillausalan ja mahdollistavat ruokien valmistuksen suuremmalle porukalle. Näppärän pöytägrillin lisäksi valikoima pitää sisällään grillejä 2-6 polttimella. Etsitkö kätevää pikkugrilliä satunnaiseen käyttöön vai oletko gourmettason himogrillaaja? Landmann tarjoaa taatusti sopivan ratkaisun! Vertaile nyt tuotteita ja tilaa oma suosikkisi huippuedulliseen hintaan vielä tänään!

Tilaa Landmann-hiiligrilli ja muut grillitarvikkeet nyt Netraudasta

Perinteiseen hiiligrilliin liittyy usein lapsuudenmuistoja ja nostalgiaa. Ei siis ihme, että moni perinteisen tyylin kannattaja suosii tätä “aitoa” grilliä vielä tänäkin päivänä. Landmann tarjoaa erilaisia hiiligrillejä aina edullisista avomalleista hienoihin pylväsmalleihin ja monikäyttöisiin savustimiin. Landmann-hiiligrillin avulla voit valmistaa hetkessä maistuvia grilliherkkuja, kuten makkaroita, kalaa, lihaa ja kasviksia - tietenkin hiiligrillille ominaisella aromilla! Siinä missä kaasugrilli syttyy pelkällä napinpainalluksella, hiiligrillaus on edelleen taitolaji ja harrastus, joka vaatii hieman harjoittelua. Landmannin tuotteet ja varusteet on kuitenkin kehitetty siten, että aloittelevakin grillaaja onnistuu. Työntekoa helpottavat erikseen myytävät grillipihdit, varrastikut ja pannut. Kun tilaat samassa paketissa myös Landmannin puhdistusaineet ja -harjat, uuden grillin puhdistaminen onnistuu leikiten. Nopean palvelun lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille, joten ostosten keskittäminen kannattaa!

1-11 / 11

11 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-11 / 11

11 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18