Stadler Form

Meiltä löydät Stadler Formin huippulaadukkaat ja tyylikkäät, huoneilmaa parantavat kodinkoneet! Stadler Form panostaa tuotteiden laadun lisäksi niiden eleganttiin ulkomuotoon. Siksi voit pitää laitteita hyvin näkyvillä ja ottaa ne osaksi sisustustasi! Stadler Formin kodinkoneet on todellakin kehitetty parantamaan huoneilmaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Valikoimastamme löydät Stadler Form ilmanpuhdistimet, ilmankostuttimet, lämmittimet ja tuulettimet.

Stadler Form -ilmankostuttimet

Kuiva sisäilma on ongelma pääasiassa talviaikaan kun keskuslämmitys on päällä. Sisäilman kosteus laskee silloin usein alle 30 %:n. Ikkunoiden avaaminen ei auta, vaan useimmiten päinvastoin tekee ilmasta entistä kuivempaa. Kun ulkoilman lämpötila on 0 °C vaiheilla, voi se pidätellä vain 4 grammaa vettä kuutiometriä kohden. Kun ulkoilma on 20 °C on vastaava luku 20 grammaa vettä kuutiometriä kohden. Jos suhteellinen kosteus ulkona on 69 %, vastaa se vain 18 % suhteellista kosteutta sisällä. Tämä kosteusvajaus voidaan korjata ainoastaan käyttämällä ilmankostutinta. Lääkäreiden suosittelema, ihanteellinen ilmankosteus on 40-60 % välillä.

Optimaalisesti kosteutetun ilman hyödyt

  • Nenä, silmät ja iho eivät enää tunnu kuivilta. Tunnet olosi kotona mukavaksi
  • Flunssan saamisen riski pienenee. Influenssavirukset selviytyvät vähemmän aikaa olosuhteissa, joissa on optimaalinen ilmankosteus. Myös limakalvoillesi tulee vähemmän rasitusta ja sairastumisen riski pienenee
  • Sinä ja perheesi nukutte paremmin: Kuiva ilma ei ole hyväksi kenellekään. Nautit paremmasta ja rauhallisemmasta unesta kun ilmankosteus on optimaalinen
  • Voit keskittyä paremmin: Tunnet olosi pirteämmäksi ja pystyt keskittymään paremmin
  • Pölylle altistuminen vähenee: Etenkin allergiaoireista kärsivät voivat hengittää vapaammin, sillä kostea ilma sitoo pölyhiukkasia
  • Huonekalut, puulattiat ja maalaukset säilyvät paremmin: Halkeamilta ja muodonmuutoksilta vältytään
  • Soittimet pysyvät paremmin vireessä: pianoa, kitaraa ja viulua ei tarvitse virittää niin usein

Neljä tapaa kosteuttaa ilmaa

EVAPORAATTORI

Tämä tekniikka hyödyntää luonnollista haihdutusperiaatetta. Suodatinkasetit imevät vettä. Puhallinta käytetään imemään kuiva sisäilma suodattimen läpi ja siirtämään kosteus ilmaan. Ylikostutus tällä tekniikalla ei ole mahdollista. Evaporaattorit ovat erittäin tehokkaita ja käyttävät vain vähän virtaa.

ULTRAÄÄNI

Ultraäänellä värisevä kalvo tuottaa pieniä vesipisaroita, jotka leviävät ja haihtuvat huoneeseen tuulettimen avulla. Laite tuottaa selvästi havaittavaa sumua, joka on kylmää ja turvallista lapsille. Ultraäänisumutin ei kuluta paljon virtaa. Koska kalkkihiukkaset leviävät vesipisaroiden kanssa, on ultraäänikostuttimen kanssa aina käytettävä kalkinpoistopatruunaa.

HÖYRYSTIN

Vesi saatetaan kiehumispisteeseen laitteen sisällä, jolloin syntyy puhdistettua vesihöyryä. Höyry leviää täydellisesti koko huoneeseen ja lisää kosteutta erittäin tehokkaasti. Tämä kostutin on ihanteellinen allergikoille. Höyrystimet ovat erittäin tuottavia, ja siksi niitä tulisi aina ohjata kosteusmittarilla. Koska lämmityselementti kalkkeutuu ajan myötä, on kalkinpoisto tehtävä säännöllisesti.

ILMANPESURI

Ilmapesurit ovat yhdistelmä ilmankostutinta ja ilmanpuhdistinta. Erityiset höyrystinlevyt imevät vettä ja puhallin puhaltaa kuivaa sisäilmaa pyörivien märkien levyjen päälle. Kostutettu ilma levitetään sitten huoneeseen. Ilmapesuri on tehokas ilmankostutin ja käyttää vähän virtaa. Ilmapesuri voi myös “pestä” suuret tai keskisuuret hiukkaset ilmasta.

1-40 / 40

40 tuotetta

1-40 / 40

40 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16