Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kronoflooring-laminaatti edullisesti netistä

Kronoflooring on yksi maailman suurimmista laminaattilattioiden valmistajista. Yritys tarjoaa laadukkaat ja kestävät laminaatit moniin erilaisiin tiloihin. Tämän tuotemerkin laminaatti on erittäin helppohoitoinen ja pysyy käytössä siistinä useiden vuosien ajan. Tutustu laajaan laminaattivalikoimaan ja valitse oma suosikkisi vaikka jokaiseen huoneeseen!

Laadukkaat ja kestävät laminaatit helposti netistä

Kronoflooring laminaatti on suunniteltu miellyttäväksi ja käytännölliseksi lattiamateriaaliksi, joka säilyy siistinä pitkään. Innovatiivisen tuotekehityksen ansiosta lattiat kestävät hyvin lämpöä eikä suora auringonvalo pääse haalistamaan niiden väriä. Yrityksen käyttämät materiaalit ovat myös paloturvallisia ja liekinkestäviä. Tuotteiden rakenne on kehitetty hylkimään pölyä ja likaa, joten ne sopivat hyvin myös pölyallergisen kotiin. Älykäs antibakteerinen Kronoflooring pintakäsittely varmistaa, että bakteerikasvustot eivät pääse kiinnittymään laminaatin pintaan. Vesitiiviin rakenteen ansiosta laminaatin ydin myös pysyy aina kuivana. Tuotemerkki on panostanut myös lattian kauniiseen ulkonäköön suunnittelemalla saumattomalta näyttävän rakenteen, joka muodostaa tyylikkään, yhtenäisen lattiapinnan.

Helppohoitoiset Kronoflooring-laminaatit ympäristöä kunnioittaen

Kronoflooring tarjoaa erittäin laajan malliston erilaisia laminaattilattioita. Ne ovat käytössä helppohoitoisia ja miellyttäviä. Kronoflooring tuntee myös vastuunsa ympäristöstä. Laminaateissa käytetty puumateriaali on 90-prosenttisesti peräisin kestävästä metsänhoidosta. Kronoflooring-lattia on turvallinen ja erittäin kestävä. Esimerkiksi olohuoneessa lattian on testattu kestävän jopa 15-20 vuotta. Tilaa nyt oma laadukas laminaattilattia verkkokaupastamme. Meillä tuotteiden vertailu on aina nopeaa ja helppoa.

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.