MTD - vain parasta pihallesi

MTD on maailmalla tunnettu ja arvostettu puutarhakoneiden valmistaja. MTD:n tuotteet ovat korkealaatuisia ja hintalaatusuhteeltaan erinomaisia kaikille suomalaisille pihamaille. Netrauta.fi tarjoaa suuren valikoiman MTD -koneita, kuten ruohonleikkurit, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet, siimaleikkurit, puutarhajyrsimet, trimmerit, niittoleikuurit ja oksasilppurit. Monipuolinen valikoima on saatavillasi mihin kellonaikaan tahansa. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja hanki käyttäjäystävälliset MTD -puutarhakoneet suoraan kätevästä nettikaupasta. Hintavertailu ja tuotteiden selaus on erittäin helppoa, kun löydät kaiken tarvittavan samalta sivustolta.

MTD - vain parasta pihallesi

MTD -pihakoneet ovat tunnettuja toimivuutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Pihakoneet ovat jo tuhansien ammattilaisten ja kodinomistajien päivittäisessä käytössä. MTD tuo parhaat pihakoneet ja puutarhakoneet käyttöösi edullisesti ja vaivatta. Voit tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet suoraan netrauta.fi -sivustolta ja säästät kallisarvoista aikaa ja rahaa. Toimitukset saat nopeasti ja luotettavasti sinun valitsemaasi osoitteeseen muutamassa päivässä. Käy tutustumassa esimerkiksi ruohonleikkureihin ja löydä juuri sinun käyttötarkoitukselle sopivin tuote lompakkoa tyhjentämättä ja aikaa säästäen.

MTD - varmaa osaamista maailmalla

Kestävät ja helppokäyttöiset työkalut tuovat uudenlaista iloa tekemiseen puutarhassa ja pihamaalla. Tehokas ja toimiva ruohonleikkuri antaa sinulle aikaa muuhun pihanhoitoon sekä vapaa-aikaan. Tehokkaasti leikkaavat jyrsijät ja leikkurit ovat ehdoton väline jokaiselle pihalle. MTD valmistaa tuotteensa käyttäjän toiveita ajatellen ja mukaillen. Netrauta.fi tuo nämä korkealaatuiset ja ilahduttavan edulliset tuotteet suoraan kotiovellesi. Olet jo kauan haaveillut toimivasta ja korkealaatuisesta lehtipuhaltimesta, mitä vielä odotat? Mitä tahansa oletkaan etsimässä, aloita ja päätä hakusi Netrauta.fi-verkkokaupassa ja anna pihamaasi ja puutarhasi loistaa upeuttaan vuoden ympäri! MTD-tuotteilla se on mahdollista - helposti ja vaivattomasti.

1-32 / 32

32 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-32 / 32

32 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16