Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Majakivi - Laajan valikoiman kivikauppias

Majakivi on suomalainen vuonna 2000 perustettu yritys, joka tuo maahan laadukkaita kiviratkaisuja sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Majakiven nimi kuvaa suurta luonnonkiveä metsänsiimeksessä. Kiveä, johon aika ei pysty eivätkä säät uhmaa. Majakiven laajasta, persoonallisesta valikoimasta löytyy sopivat kivituotteet jokaiseen makumieltymykseen – niin sisustamiseen ja saunaan, kylpyhuoneeseen kuin pihaan ja puutarhaankin. Kivituotteita on saatavana pienistä sileistä mosaiikeista aina näyttäviin liuskekiviin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Myös värivalikoima elää lumen valkeasta pikimustaan saakka.

Kivillä voidaan ehostaa sekä ulkona että sisätiloissa, riippuen toiveista ja käyttötarpeesta. Kivien ominaisuudet vaihtelevat, joten ne lajitellaan ominaisuuksiensa mukaan. Laattavalikoimasta löytyy luonnonkivilaatat, jotka on valmistettu joko graniitista tai liuskekivestä. Jos toiveissa on eläväisempi ratkaisu, on ratkaisu upeat jokikivimosaiikkilaatat tai rauhoittavan tyylikkäät mosaiikit luonnonkivestä.

Myös saunatiloihin on valittavana näyttäviä, kauniita verhoilukiviä, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Valittavana on joko yksittäisiä kivielementtejä että valmiita verhoilukivipaketteja. Verhoilukivipaketin avulla upean kiviseinän rakentaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Kiukaantausta-kivielementillä kiukaan takana olevan seinän päällystys käy nopeasti. Mikä parasta, kiinnitys voidaan tehdä suoraan vaikkapa jo valmiin paneeliseinän päälle, joten seinää ei tarvitse purkaa.

Omannäköiseksi, viihtyisäksi sisustettu koti vaatii vastaavan pihamaan. Valikoimaa riittää aina hiekkakivilaatoista ja kalkkikivilaatoista koristekiviin, pihakiviin ja verhoilukiviin saakka. Esimerkiksi Kavala on tyylikäs jokaiseen puutarhaan vaivatta istuva askelmakivi, josta voidaan koota kävelypolku. Miellyttävän askelluksen osaltaan takaa se, että kaikki terävät kulmat on pyöristetty.

Kivi on monipuolinen materiaali ja se käy monenlaisiin kohteisiin. Luonnonkivi ei kulu lainkaan käytössä ja se näyttää aina yhtä hyvältä kestäen myös kolhuja – se on vähintään sukupolven mittainen valinta. Jos luonnonkiveen tulee pieni lommo tai naarmu, ei sillä ole merkitystä, sillä luonnonkiven verrattomat ominaisuudet säilyvät siitä huolimatta. Tämän lisäksi luonnonkivi on samaa pintaa alusta loppuun.

1-48 / 63

63 tuotetta

1-48 / 63

63 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.