Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kärcher painepesurit ja siivoustuotteet

Saksalainen Alfred Kärcher perusti nimeään kantavan yrityksen Etelä-Saksassa vuonna 1935. Kekseliäs insinööri loi pohjan maailmankuululle tuotemerkille ja sen menestykselle puhdistusratkaisujen suunnittelijana ja kehittäjänä. Vuodesta 1939 asti Kärcherin pääkonttori on sijainnut Winnendenissä lähellä Stuttgartia. Yritys keskittyi aluksi muihin tuotteisiin, kunnes 1950 vuonna lanseerattiin käänteentekevä kuumavesipesuri. Nykyään legendaarinen perheyritys Kärcher tunnetaan edelleen painepesutekniikan suunnannäyttäjänä ja markkinajohtajana, kiitos innovatiivisuuden sekä asiakkaiden toiveiden kunnioittamisen.

Kärcherin valikoima koostuu siivoustuotteista, painepesureista, puutarhatyövälineistä sekä vesipumpuista. Laajaan siivoustuotevalikoimaan kuuluvat höyrypuhdistimet, ikkunapesurit ja tekstiilipesurit. Kylmällä vedellä toimivaa painepesurivalikoimaa täydentävät erilaiset tarpeelliset lisätarvikkeet kuten autonpesupaketti. Puutarhatyövälineisiin kuuluvat monenlaiset kastelutarvikkeet kuten letkukelat, letkut, sadettimet, suihkut ja ruiskut sekä venttiilit, liittimet ja suuttimet. Kärcher valmistaa myös laadukkaita veden pumppaukseen soveltuvia uppopumppuja.

Laadukkaat ja vähän tilaa vievät höyrypuhdistimet sopivat kodin kovien pintojen puhdistamiseen. Vaikkapa keittiön ja kylpyhuoneen ikkunat, kaakelit sekä laattalattiat puhdistuvat vaivattomasti. Puhdistus on myös hygieenistä ja turvallista ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Kun tavoitteena on puhdistaa kodin tekstiilipinnat, on sopiva ratkaisu monipuolinen tekstiilipesuri. Painehuuhteluperiaatteella toimiva laite puhdistaa matot ja huonekalutekstiilit helposti.

Kärcherin painepesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Varusteet voidaan kätevästi pikakiinnittää, mikä helpottaa käyttöä. Kahden metrin paineletku yhdessä erityisten suuttimien kanssa tuottaa pyörivän pistesuihkun. Pistesuihkussa yhdistyvät korkea pintapaine ja viuhkasuuttimelle ominainen laaja peittävyys. Letkukelan avulla paineletku pysyy järjestyksessä. Hiljainen vesijäähdytteinen moottori on miellyttävä käytössä ja kestää huomattavasti tavanomaista sähkömoottoria pidempään. Puhdistustulos on mainio entistä alhaisemmalla energiankulutuksella. Pesuainetta on helppo annostella ja pesuaineen vaihto vaivatonta. Optimoidun suutinteknologian ansiosta painesuihku on vahva ja leveydeltään tasainen.

Kärcherin uppopumppu on paras ratkaisu silloin kun tarvitaan nopeaa tyhjennyspumppausta. Uppopumpun avulla kellariin tulvinut vesi saadaan pumpattua pois tai vaikkapa uima-allas tyhjenee sujuvasti.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-74 / 74

74 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-74 / 74

74 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16