Hide-a-lite - Moderni valaistus edullisesti

Hide-a-lite tarjoaa ratkaisut kodin valaistukseen niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Laaja valikoima kattaa erilaiset alasvalot, seinävalaisimet, kohdevalaisimet, ulkovalaisimet, LED-nauhat, profiilit sekä liitäntälaitteet ja valaistustarvikkeet. Toimiva kodinvalaistus tukee tilojen käyttötarpeita, helpottaa arjen toimintoja, lisää turvallisuutta, korostaa tilaa ja myös sisustaa. Kodin valaistussuunnittelu lähtee tilan käyttötarpeesta, mutta etenkin meillä talvisin pimenevässä pohjoisessa valaistuksella on iso rooli myös tunnelmanluojana.

Laadukkaat Hide-a-lite LED-valaisimet

Hide-a-lite kehittää Pohjoismaiden markkinoille valaisimia, jotka hyödyntävät uusinta tekniikkaa, muotoilua ja toiminnallisuutta. Tuotekehityksessä panostetaan siihen, että valaisimet on helppo asentaa ja että ne ylittävät valaistustehoa ja asennusmääräyksiä koskevat vaatimukset. Tuotevalikoimassa on huomioitu skandinaavisten kotien valaistustarpeet sekä tyylin että ilmasto- ja laatuvaatimusten osalta.

Moderni kodin valaistus mukautuu erilaisiin käyttötarpeisiin ja tunnelmiin

LED-valaisimet taipuvat monipuolisiin valaistuksiin, ja ne ovat nykyaikaisen valaistuksen standardi myös kodeissa. Etuina ovat muun muassa energiatehokkuus ja yhdistettävyys älykkäisiin valaistuksenohjausjärjestelmiin. Nykyaikainen LED-valaistus myös mukautuu tilan vaihtelevien käyttötarpeiden mukaan tunnelmasta toiseen, mikä on tärkeä osa valaistuksen toiminnallisuutta.

Valaistuksessa on kyse vaihtelusta

Erilaisia valaistuksia yhdistelemällä voidaan luoda persoonallinen, tilaa sekä sen sisustusta täydentävä kokonaisuus. Kodin yleisvalaistus voidaan luoda esimerkiksi kattoon sijoitettavilla alasvaloilla, kun taas kohdevalaistuksella voidaan nostaa esiin kiinnostavia yksityiskohtia ja kokonaisuus voidaan täydentää vielä kalusteisiin sijoitettavalla epäsuoralla valaistuksella. Vaihtelu luo huoneeseen miellyttävän tunnelman ja tekee siitä mielenkiintoisen, joten on tärkeää uskaltaa jättää pintoja myös valaisematta. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Hide-a-lite LED-valaisimet kotiisi hankit helposti Netraudasta.

1-48 / 452

452 tuotetta

1-48 / 452

452 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.